Sådan kontakter du et Facebook-medlem uden en konto

Mens Facebooks sociale netværkswebsite giver dig mulighed for at oprette forbindelse til mennesker, du måske engang har kendt, kan du ikke nemt gøre det uden en konto. Registrering til en Facebook-konto og søgning efter tidligere venner er den bedste måde at kontakte andre Facebook-brugere på. Hvis du hellere ikke vil oprette en konto eller ikke er i stand til det, kan du nå ud til andre ved hjælp af en ven, der bruger Facebook.

Trin 1

Spørg dine venner, hvis nogen af ​​dem har Facebook-konti. På grund af de millioner af mennesker, der bruger webstedet, er det sandsynligt, at mindst en af ​​dine bekendte er på Facebook.

Trin 2

Arranger et tidspunkt, hvor du kan møde din ven til at bruge Facebook sammen. Lad din ven logge ind på hans konto, og tillad dig derefter at søge efter personer, du vil kontakte.

Trin 3

Send et Facebook-medlem en privat besked fra din vens konto, og sørg for at skrive dit navn i emnelinjen, så det fanger brugerens øje. For at vise, at du ikke spammer brugeren, skal du straks identificere dig i meddelelsen. Du kan f.eks. Sige "Hej, Dave. Det er mig, Bob Jones, fra folkeskolen. Jeg har ikke Facebook, men jeg skriver fra en vens konto."

Trin 4

Skriv din e-mail-adresse i meddelelsen til Facebook-brugeren, og anmod om, at han kontakter dig via e-mail.

Bed den ven, der hjalp dig med at komme ind på Facebook, for at fortælle dig, om din tidligere ven kontakter ham i stedet for at kontakte dig på din e-mail-adresse.