Få en RSS Abonner-knap i Safari 6 med Abonner på Feed Extension

Safari 6 er bundtet med OS X Mountain Lion, og det blev lige udgivet til OS X Lion også, og selvom det er en meget værdifuld opdatering med nogle fantastiske funktioner som single search / url bar, er en ikke så stor ændring fjernelsen af RSS-abonnementsknappen. Den gode nyhed er, at en tredjepartsudvikler allerede har oprettet en Safari-udvidelse, der bringer tilbage en RSS-knap, og at installere den er blot et klik væk.

  • Få Safari Feed Extension her fra RedSweater

Når knappen Abonner på RSS er blevet tilføjet til Safari, klikker på den, åbner hjemmesiderne RSS-feed til, hvad din standard RSS-læser er. Hvis du ikke har en dedikeret feedlæser som NetNewsWire eller Google Reader, vil det som standard være muligt at åbne feeds i Mail app.

Denne lille udvidelse har gjort afrundene af Apple-weben i dag med god grund, når en langvarig funktion forsvinder fra en softwareudgivelse, kan det medføre forvirring og skuffelse.

Hvis du ikke har abonneret på OSXDaily RSS feed endnu, skal du tilmelde dig 50.000+ andre og gøre det, og du vil aldrig gå glip af et slag fra os. Vores foder indeholder fulde indlæg, intet nonsens. Du kan også abonnere på vores RSS-feed via e-mail og få et daglig nyhedsbrev af artikler leveret til din indbakke.