Vælg sektioner af ikke-sammenhængende tekst i Mac OS X med kommandotasten

Hvis du nogensinde har brug for at vælge og kopiere dele af et tekstdokument, der ikke er sammenhængende, med andre ord, sætninger eller ord, der ikke er lige ved siden af ​​hinanden og ikke rører, kan du gøre det med en lidt kendt tekstvalg genvejstrik i Mac OS X.

Sådan vælges ikke-sammenhængende tekst på Mac

Hemmeligheden med at vælge tekstblokke, der ikke rører, er med kommandotasten. Hold blot kommandotasten nede, mens du foretager tekstvalg i en tekstredigerer eller tekstbehandlingsapp, og du kan foretage valg af teksten, selvom den ikke berører. Når den ikke-sammenhængende tekst er valgt, kan du kopiere, klippe, indsætte eller ændre teksten som enhver anden tekstblok.

Muligheden for at vælge ikke-sammenhængende tekst i OS X er vist i videoen nedenfor:

Muligheden for at vælge ikke-sammenhængende tekstafsnit ved at holde kommandotasten nede, mens du vælger tekst- og tekstbehandlingsapplikationer, virker i de fleste apps, så længe de understøtter funktionen. Den sidste del er vigtig, fordi denne utroligt nyttige funktion kommer med en fangst; Ikke alle Mac-programmer understøtter det ikke-sammenhængende tekstvalgtrick i OS X. Med det sagt, støtter næsten alle tekstbehandlere på Mac ikke-sammenhængende tekstvalg, herunder Pages, Microsoft Office, TextEdit og mange andre tredjepartsapps.

I de medfølgende skærmbilleder bruges funktionen i TextEdit.

Dette fungerer med stort set alle versioner af OS X, uanset hvilken Mac den kører på. Vil du lære nogle ekstra tekstvalg tricks? Så tjek disse ud for at være en pro tekst editor og manager på Mac!