Sådan fjernes sløret fra simmene

Sims 3 inkluderer en funktion, der slører eller skaber en mosaik omkring en nøgen sim. Ligesom andre virtual reality-spil opretter spillere i Sims 3 indhold, såsom skind og tøj, og har brug for at se Simen nøgen med andet indhold. Mange spillere bruger et mod til at omgå denne funktion for at se Simen uden sløring. Modet er gratis, men du skal installere programrettelsen til den rigtige placering i din Sims 3-mappe for at se den ucensurerede version af din Sim.

Åbn "The Sims 3" -mappen i "Documents \ Electronic Arts \ The Sims 3." Højreklik i det tomme område af mappen og opret en ny mappe med navnet "Mods." Dobbeltklik for at åbne denne nye mappe, og højreklik igen for at oprette en ny mappe med navnet "Packages".

Download et Sims 3-censurplaster fra en pålidelig kilde. Gem filen i mappen "Packages", du oprettede. The Sims 3 Nude Patch version 2.4 er tilgængelig fra en administrator af xSims. File Planet giver også en nøgenmod til Sims 3 eller No Mosaic mod på ModtheSims.

Højreklik på filen i "Packages" og klik på "Unzip" for at åbne indholdet. Træk .package-filen til mappen "Packages" efter udpakning.

Åbn The Sims 3, og test din nøgne patch ved at afklæde din Sim.