Sådan får du kun vist videoer taget med iPhone i Photos App

En meget velkommen ændring er ankommet til Photos app post iOS 7, som giver dig mulighed for nemt at se kun videoer taget med en iOS enhed, præsentere dem i en nem at se og dele format. Dette er en enorm forbedring af tidligere udgaver af Photos app, og den nye sorteringsfunktion forhindrer dig i at skulle rulle uendeligt gennem en gigantisk kameroliste for at se, hvad der er en film blandt en million billeder.Før vi fortsætter, lad os hurtigt tage fat på en kilde til betydelig forvirring for mange: Til trods for navnet viser den dedikerede "Videos" -app til iOS ikke videoer taget med iPhone-kameraet, det viser kun videoer, der er blevet overført eller downloadet til enheden fra iTunes . Det kombineret med at skulle gå til "Billeder" -appen for at se dine personlige film forbliver forvirrende for mange, men når du kommer på hænge af dette nye superklare video sorterings trick, vil du sandsynligvis ikke gøre den fejl igen, og du ' Vi sætter pris på, at de downloadede videoer og dine egne personlige film er gemt i forskellige steder på enheden.

Viser kun videoer i iPhone Photos App

Dette gælder for Fotos-appen til alle indlæg iOS 7-enheder:

  • Åbn appen Fotos, som du vil se på noget, der er taget med iOS-kameraet, og vælg derefter "Albums"
  • Hvis den ikke allerede vises, skal du vælge tilbage-knappen for at vende tilbage til den primære "Albums" sektion
  • Find og vælg "Videoer" for kun at se de videoer, der er taget med iPhone-kameraet

Der har du det, kun de videoer, der er taget fra det iPhone kamera, der er gemt på enheden, vil blive vist her, uanset hvornår de blev taget sammen med alle film, der er gemt lokalt til enheden fra e-mails eller imessages - ikke mere sortering gennem billeder for at se efter det lille lille videokameraikon for at bestemme, hvad der er en film og hvad er et billede. Videoer vises i kronologisk rækkefølge fra den ældste til den nyeste, hvilket gør det ret nemt at vide, hvor de skal kigge efter bestemte begivenheder, og gør det nemt at sende videoer hurtigt ud, dele dem på sociale netværk eller oprette et offentligt websted for dem, hvis ønskes.

Tryk tilbage til Albums-skærmen, og vælg Camera Roll for at få vist hele din kombinerede foto- og videoindsamling som sædvanlig, ligesom det fremgår af tidligere versioner af iOS.

De nye samlinger og øjebliksvisninger, der er tilgængelige i Photos-appen ved at vælge "Fotos" og derefter vælge et år følger også den klassiske all-in-one-liste over film og billeder, men de sorteres efter datoer, der også kan gøre det nemmere at finde en bestemt video, du leder efter.

Og ja som det gælder det også for iPad og iPod touch, der kører iOS 7.0 eller nyere, men vi lægger vægt på iPhone her, fordi ud af de tre iOS-enheder er det den mest almindeligt anvendte som et fuldt udviklet kamera til tager billeder og videoer.