Backup kamera reparation

Mange køretøjer er nu lavet med et indbygget backup-kamera. Dette giver dig mulighed for at sikkerhedskopiere dit køretøj uden at se bag dig, hvilket er særligt nyttigt for dem med større køretøjer. Lejlighedsvis fungerer sikkerhedskopikameraet ikke. Problemer spænder fra, at videofeed ikke indlæses på dit korrekturspejl eller LCD-skærmen i bindestreg (køretøjet har den ene eller den anden til at vise backup-kameraet) bare viser en sort eller brun skærm. Uanset problemet kan du selv løse problemet.

Trin 1

Rengør backupkameraet med en ren, blød klud. Over tid vil kameraet blive blokeret med snavs og andet snavs, hvilket forhindrer dig i at se andet end et brunt eller sort billede på din skærm.

Trin 2

Tænd for køretøjet. Når du går i omvendt rækkefølge, skal backup-kameraet automatisk indlæses på skærmen. Hvis skærmen overhovedet ikke indlæses, er der et problem med skærmen. Hvis du bare ser et sort billede, ligger problemet med det faktiske kamera. Dette hjælper med at reducere de områder, du har brug for til fejlfinding.

Trin 3

Tjek din brugervejledning for placeringen af ​​sikringsboksen. Hvis et af problemerne opstår, betyder det, at kameraets eller skærmens sikring er sprunget. Sikringsboksens placering er typisk under rattet. Slå op på den nøjagtige sikring, der bruges til at drive dit udstyr.

Fjern sikringen, og isæt en erstatning. Du kan købe disse fra enhver bilforretning. Når sikringen er på plads, og du tænder for køretøjet, skal backupkameraet fungere korrekt.