Vis en fuld størrelse vindue Preview i Mission Control til OS X

Mission Control i Mac OS X grupperer sammen miniaturevisning af Windows fra samme app. Ved at flytte musemarkøren hen over en klynge af disse miniaturer og rulle op på en multitouch-trackpad eller Magic Mouse (eller rulle op med musehjulet med andre mus), kan du få klyngen til at udvide og vise mere detaljer i dem bag hovedvinduet . Prøv det nu, det er ret nyttigt.

Dette trick kan forbedres med en lille tweak til en skjult systemindstilling. For at gøre klyngede vinduer udvidet til fuld størrelse, så du kan se deres indhold frem for blot lidt større end de normalt er, skal du åbne et Terminal vindue og skrive følgende:

defaults write com.apple.dock expose-cluster-scale -float 1;killall Dock

Ændringerne træder i kraft straks. En variant af denne tweak er at erstatte en værdi på 0, 6 snarere end 1 i linjen ovenfor. Dette vil få vinduerne til at udvide til en større størrelse end standard men ikke til 100 procent af deres normale dimensioner.

For at fortryde tweak på et senere tidspunkt, skal du åbne et Terminal vindue og skrive følgende:

defaults delete com.apple.dock expose-cluster-scale;killall Dock

Kan du lide dette tip? Gå ikke glip af vores andre Mission Control-tricks.

Dette er et andet godt tip fra Keir Thomas, forfatter til den nye bog Mac Kung Fu, der indeholder over 300 tips, tricks, hints og hacks til Mac OS X Lion