Sådan oprettes Netflix fuldt buffer

Når Netflix indlæser en film til øjeblikkelig afspilning på din computer, beregner den hastigheden på din internetforbindelse og buffrer filen korrekt. Nogle gange vil kun en del af filmen blive bufferet, hvilket nedsætter afspilningstiden, når du ser den. Ved at justere bithastigheden - den hastighed, hvormed filmen streamer fra Netflix-serverne til din computer - kan du tvinge filmen til at spille hele vejen igennem.

Gå til Netflix-siden, og vælg en film eller et tv-show til øjeblikkelig afspilning. Klik på knappen "Afspil", og vent på, at siden indlæses.

Venstreklik på det sorte visningsområde, før filmen begynder. Tryk på Skift + B på dit tastatur for at få vist en bitrate-indstillingsmenu.

Flyt skyderen for at justere bithastigheden til et højere tal end anbefalet, og klik på "Okay". Tryk på knappen "Afspil" på din film for at se den nye bithastighed.

Tips

Prøv at indstille cacheindstillingerne i din browser for at tillade op til 1G cachelagret information, inden du justerer bithastigheden. Nogle gange vil dette give filmen mulighed for at buffer fuldt ud.

Advarsler

Hvis du har en langsom forbindelse, kan manuel justering af bithastigheden nedsætte den samlede kvalitet af den film, du streamer.