Sådan tilsluttes et POS-system

Et salgsstedssystem, eller POS, bruges til registrering af detailsalgstransaktioner ved at indtaste transaktionen i et computersoftwareprogram, der sporer salg, lagermængder og prisoplysninger. Ledningsføring af en POS indebærer opsætning af en POS-terminalcomputer ved hver kassetæller, opsætning af en servercomputer, tilslutning af alle computere til lokalnetværket eller LAN og tilslutning af alle perifere enheder til hver computer. Når computerne er tilsluttet et netværk, synkroniserer POS-programmet alle data og registrerer alle transaktioner fra hver kassetæller.

Trin 1

Vælg hvor du vil placere en netværksrouter, f.eks. På et skrivebord eller bord. Placer en servercomputer ved siden af ​​routeren, og placer en POS-terminal ved hver kassetæller. Tænd ikke nogen computer, mens du tilslutter POS-systemet.

Trin 2

Anbring en pengeskuffe, en kvitteringsprinter og en stregkodescanner ved en kassetæller. Sæt patchkablet på kvitteringsprinteren til dens matchende port bag på POS-computeren. Sæt kassetteskuffens patchkabel til en matchende port bag på kvitteringsprinteren i henhold til producentens anvisninger. Sæt stregkodescanneren til den tilsvarende port på bagsiden af ​​POS-terminalen.

Trin 3

Sæt et Ethernet-kabel med RJ-45-stik i netværksporten bag på POS-terminalen, og kør kablet til routeren. Sæt den anden ende af netværkskablet i netværksstikket mærket "LAN" bag på netværksrouteren.

Trin 4

Tilslut din netværksrouter til dit internetmodem ved hjælp af det patchkabel, der følger med modemmet, hvis du har brug for POS-terminalen for at oprette forbindelse til Internettet. Sæt patchkablet i porten mærket "WAN" (wide area network) bag netværksrouteren, og sæt den anden ende af kablet i en matchende port bag modemet.

Trin 5

Gentag trin 2 til 4 for at installere yderligere POS-terminaler.

Tilslut hver computer, modem og computerudstyr til en strømkilde, og tænd derefter hardwaren. Konfigurer netværksrouteren til at få adgang til alle computere i netværket. Konfigurer POS-systemet ved hjælp af POS-softwareprogrammet, og indlæs de nødvendige softwaredrivere til hver perifere computer.