Tag iOS 11 Standard Wallpaper

Hver ny version af Apples operativsystem giver det en dejlig ny tapet, og iOS 11 er ingen undtagelse. Den nye standard tapet i iOS 11 (beta alligevel) ankommer som en smuk overhead beach scene med en styrtende bølge, der rammer sandet.

Som forventet ser det nye standard iOS 11 tapet fantastisk ud på iPhone og iPad, som det er beregnet til, men det ser også godt ud på desktops også.

Men du behøver ikke installere iOS 11 beta for at få det flotte udseende tapet, i stedet kan du sætte det som dit baggrundsbillede lige nu på hvilket OS du kører.


Bare klik på billedet nedenfor for at starte den fulde størrelse 2700 x 2700-version i et nyt vindue, hostet med iClarified:

Få billedet i fuld størrelse i høj opløsning ved at klikke her

Gem billedet til din iPhone, iPad, Mac, Windows PC, Android eller hvad som helst du rocker og så kan du indstille det som din baggrund med det samme. Hvis du ikke er sikker på, hvordan du gør det, skal du indstille et billede som tapet på iPhone eller iPad, og det er lige så nemt at ændre skrivebordets baggrund i Mac OS også.

Du kan måske bemærke standard iOS 11 tapet beach scene ligner de overhead vand tapeter findes i iOS 10.3.3 også, men de er faktisk forskellige billeder, selvom de er tematisk lignende.

Hvorvidt dette særlige strandbilledbillede vil ankomme, da det endelige iOS 11-standardbaggrund stadig er set, og det kan ledsages af andre, når den endelige udgave er ude om efteråret. Anyway, hvis du nyder denne slags ting, så vil du sandsynligvis gerne tjekke flere fantastiske tapeter også!