Hvad er audiovisuelt udstyr?

For dem, der ikke var fortrolige med hemmelighederne i A / V-rummet i gymnasiet, er der en chance for, at de er faldet bag kurven, når det kommer til udstyr og tilbehør, der er fælles for det audiovisuelle felt. Som med så meget i computertiden er dette felt udvidet til at omfatte hardware og software. Mens det audiovisuelle navn giver en bred definition af feltets omfang, her er et kig på det anvendte udstyr, dengang og nu.

Sund rådgivning

Før computere krævede optagelse af lyd dedikerede optagere, såsom meget omfangsrige hjul-til-hjul enheder med eksterne mikrofoner. Kassettebånd reducerede mængden ned til håndholdte mini-optagere og tilføjede indbyggede mikrofoner for at reducere udstyrsbelastningen. Film- og videokameraer har også indbyggede mikrofoner til optagelse af lyd samt stik for at tilføje eksterne kvalitetsmikrofoner af bedre kvalitet. Moderne enheder såsom smartphones, tablets og personlige MP3-afspillere har normalt stemmememofunktioner, der kan fange interviews, musik eller naturlige lydeffekter.

Fange handlingen

Film var det første visuelle optagemedium, og selvom det var revolutionerende, var det altid et akavet værktøj til A / V-brug. Tidlige kameraer var store, og redigeringsudstyr såvel som projektorerne var omkostnings-uoverkommelige for mange. Miniaturisering og digitalisering bragte videokameraer ned til håndholdt størrelse, og som med lyd kan smartphones og tablets nu optage video i rimelig kvalitet. Visual er heller ikke alt om motion capture; fotografering af stillbilleder, fra fotografiske dias og transparenter til digitale JPG-billeder er nu og har altid været en del af A / V-samfundet.

Multimedia tager scenen

For mange betød synet af et fjernsynsapparat på en høj, rullende platform en let periode at se en film eller video i et mørkt klasseværelse. Præsentationsudstyr startede med filmprojektorer og trækningsskærme inden opdatering til overheadprojektorer og videokassetteafspillere. Multimedieprojektorer træder nu i stedet for filmprojektorer og tv'er, idet de tager en række input fra videoudstyr til computere og projicerer på en tom væg eller den samme, ydmyge tilbagetrækningsskærm. Mange projektorer har indbyggede højttalere samt stik til at oprette forbindelse til offentligt adresseudstyr til stort publikum.

Nye A / V-teknologier

Der er nogle moderne A / V-værktøjer og enheder, der ikke rigtig har historiske modstykker. Selvom det ikke er en enhed i sig selv, gør præsentationssoftware, såsom Microsofts PowerPoint, din computer til et kraftfuldt designværktøj til multimediepræsentation, der muliggør manipulation af lyd, billeder, video og tekst. Projektionsskærmens dage kan også være nummererede, da den interaktive tavle erstatter projektion, tavler og flip-kort med et stort display, der bruger berøringsskærmsteknologi til at oprette, præsentere og ændre data i realtid.

Støtte op om

Sikkerhedskopiering af data er intuitivt forbundet med computere, men filmruller, fotografier, videobånd, lydbånd og kassetter var A / V-lagringsmediet før computertiden. Digital lagring erstatter de ældre medier til brug med en enkelt enhed, din computer, så du kan få adgang til, redigere og kombinere alle A / V-elementer på ét sted. Internettet vokser også til en vigtig A / V-komponent, uanset om den bruges til at gemme data på skybaserede servere eller levere interaktivt indhold til præsentationer.