Pro Gamertag Idéer

Når du tilmelder dig Xbox Live, skal du oprette et gamertag eller et virtuelt navneskilt, der spænder over alle dine spil på Xbox Live og spil til Windows Live. Din gamertag er linket permanent til din konto og viser dine spilpræstationer, gamer-score og Xbox Live-profil. Afhængigt af dine præferencer kan du vælge et gamertag for at vise andre spillere lidt om dig selv.

Silly Gamertags

Ironi har sin plads i spilverdenen, og du kan bruge dit gamertag til at skabe en ironisk "persona". Hvis du er en multiplayer-spilbuffer, kan et gamertag som "fluffybunnypants" være sjovt, hvis du er meget god til spillet. I en førstepersonsskytte kan ingen lide at se en besked rulle forbi som "Fluffybunnypants skød dig lige i hovedet."

Aggressive gametags

Hvis du er sikker på dine spilegenskaber, eller hvis du er forfærdelig og bare vil lyde truende, kan du vælge et gametag med en aggressiv tone. "Headshotspecialist" ville slå frygt ind i hjerterne hos FPS-spillere, og "Powerleveler" kan gøre MMO-spillere bange for at duellere dig.

Hobby Gamertags

Du kan finde andre spillere med lignende interesser, hvis dit gamertag er relateret til dine yndlingshobbyer. Hvis du går med "Joetheskater", kan du støde på andre spillere, der er interesserede i skateboarding og hurtigt udvikle en stor liste med venner med lignende interesser at lege med.

Spilspecifikke spilmærker

Hvis du kun planlægger at spille en bestemt genre af spil, kan en bestemt gamertag være meget genkendelig for andre spillere. "Sniperbob" kan hurtigt opbygge en følgesvend på spil som "Halo" eller "Call of Duty." Det er kort og let at huske.

Avatarbaserede gamertags

Du kan oprette dit gamertag for at repræsentere din avatars udseende på Xbox Live. Hvis du planlægger at klæde din avatar i kongelig dragt, kan "KingGeorge" fungere. Hvis du bruger en gasmaske og et kilt, måske "TheGassyScot" eller noget lignende mærkeligt. Hold det rent og ikke-racistisk, ellers kan dit gamertag blive forbudt og tage dit gamerscore med det.