Sådan rengøres og slettes harddisk på HP

Hewlett Packard-computere starter typisk godt, men bliver oppustede, når de bliver ældre. Eller du kan blive irriteret over det faktum, at når du køber en HP-computer, kommer den med prøvesoftware, som du måske aldrig bruger. I begge tilfælde er en mulig løsning at rense og slette den harddisk, der fulgte med din HP-computer, hvilket eliminerer alt på den, der skal genopbygges på ny.

Trin 1

Sikkerhedskopier eventuelle dokumenter eller filer, du vil gemme på en anden harddisk eller cd.

Trin 2

Geninstaller operativsystemet på din HP, og angiv, at du vil udføre en ren installation. Dette sletter din harddisk fuldstændigt og geninstallerer derefter operativsystemet. Alternativt kan du også få dette resultat ved at installere et andet operativsystem såsom en Linux-distribution eller opgradering til et andet Windows-system.

Trin 3

Udfør en systemgendannelse. Du kan typisk gøre dette ved hjælp af gendannelsespartitionen på de fleste HP-computere. Hvis der ikke er nogen partition, skal du bruge den gendannelses- og gendannelsesdisk, der fulgte med din computer. Dette geninstallerer dit operativsystem på et rent sted, men det inkluderer også al software, der oprindeligt fulgte med computeren.

Brug et program til sletning af diske til fuldstændigt at eliminere data på disken.