Forskellen mellem U-vers og direkte tv

DirecTV og U-vers tilbyder begge muligheder for fjernsyn ud over de luftudsendte kanaler, som alle kan få gratis med en antenne og et fjernsynsapparat, men alligevel er de helt forskellige tilbud. Leveringen for hver er forskellig såvel som funktionerne og bredden af ​​de tilbudte tjenester. DirecTV tilbyder kun satellit-tv, mens U-vers tilbyder tv og andre tjenester via din internetforbindelse.

AT & T U-vers

AT & Ts U-vers-service tilbyder en række muligheder for sine kunder. Det er ikke kun en tv-tjeneste, U-vers er også til internet- og telefontjenester, hvis du vælger at vælge dem. Planer tilbydes separat for hver service. Tv-tjenesten leveres via internetforbindelsen og tilbyder en bred vifte af lokale og kabel- / satellitkanaler. U-vers tilbydes i øjeblikket kun nogle få områder i USA. AT&T tilbyder et værktøj på deres hjemmeside til at kontrollere tjenestens tilgængelighed.

DirecTV

DirecTV er et satellit-tv-firma, der tilbyder tv-pakker. Pakkerne spænder fra basale kanaltilbud til altomfattende tv-pakker, der inkluderer premium-filmkanaler og high-definition DVR (digital videooptagelse) -funktioner. DirecTV er bredt tilgængeligt i USA.

Kanaltilbud og pakkeforskelle

I det store og hele tilbyder DirecTV og U-vers de samme kanaler som næsten enhver kabel- eller satellitudbyder med sammenlignelige priser. U-vers tilbyder flere kanaler i sine dyrepakker og har flere pakker end DirecTV. U-vers pakker har tendens til at have flere kanaler, men koster mere, og U-vers afgifter for at tilføje HD-kanaler (high-definition) indtil den pakke, der er højest pris. DirecTV tilbyder HD-kanaler uden ekstra gebyr for alle, bortset fra deres laveste pakke.

DVR tilbyder forskelle

En af de største forskelle i tilbud fra DirecTV og U-vers er DVR. Både DirecTV og U-verse tilbyder DVR som en del af deres pakker, men DirecTV opkræver et ekstra gebyr for DVR-tjenester for alle deres pakker. U-vers opkræver kun et DVR-gebyr på to af deres grundlæggende pakker, og tjenesten er inkluderet i de højere priser. DVR-tjenesterne kan sammenlignes med begge, der tilbyder HD DVR-funktioner til HD-kanaler, men U-vers tilbyder muligheden for at optage flere shows ad gangen end DirecTV og tilbyder fire samtidige optagelser sammenlignet med DirecTVs to.

Tilgængelighedsforskelle

En af de vigtigste forskelle i disse tjenester er tilgængelighed. DirecTV er bredt tilgængelig i hele USA. U-vers udvider tilgængeligheden, men er kun tilgængelig i 22 stater. Denne forskel på tilgængelighed er vigtig ikke kun i den første vedtagelse af tjenesten, men det er værd at overveje som et punkt, hvis en kunde har et erhverv eller en livsstil, der muligvis kræver, at de bevæger sig uden for det aktuelle serviceområde for U-vers.