Sådan bruges PowerPoint til at oprette et storyboard på et websted

Storyboards er en metode, der bruges til at narre ideer, design og koncepter til websteder. Storyboards hjælper webstedsudviklere med at planlægge og organisere information. Derudover kan storyboards også bruges til let brugertest for effektivt at finde problemer med websteder, før der er brugt meget udviklingstid til implementering af hjemmesiden. Powerpoint er et almindeligt værktøj, der bruges til at oprette storyboards til at planlægge websteder.

Trin 1

Åbn en ny præsentation i Powerpoint.

Trin 2

Indsæt et organisationsdiagram i det tomme dias. Du kan indsætte et diagram ved at vælge "Indsæt", derefter "Billede" og endelig "Organisationsdiagram" i menulinjen øverst til venstre i Powerpoint.

Trin 3

Åbn dialogboksen organisationsdiagram ved at klikke på rektanglet i midten af ​​skærmen.

Trin 4

I dialogboksen Microsoft-organisationsdiagram skal du skrive navnet på hjemmesiden på webstedet i den fremhævede tekst.

Trin 5

Tilføj eventuelle andre felter eller undersider til dit websted ved at vælge den relevante knap i menuens værktøjslinje, der beskriver forholdet, som undersiden har til den fremhævede side (oprindeligt startsiden). Omdøb eventuelle nye felter eller undersider, som du føjer til storyboardet.

Når du er færdig med at tilføje nye undersider til storyboardet, skal du opdatere PowerPoint-præsentationen ved at vælge "Opdater dokument" i menuen Filer.