Sådan spiller du en ISO på en PS3

Elementer, du har brug for

  • ISO-fil

  • Computer på samme netværk som din PlayStation 3

PlayStation 3 (PS3) er en underholdningskonsol, der er beregnet til at blive integreret i dit eksisterende hjemmebiografarrangement. Konsollen er i stand til at spille videospil, videofiler og musik. Derudover kan den oprette forbindelse til internettet og dit hjemmenetværk. Mens PS3 er i stand til at afspille forskellige medier i forskellige filformater, er der nogle filformater, der kræver yderligere indsats. Blandt disse er ISO-filer, som er komplette kopier af de data, der tidligere var på en disk. Ved hjælp af et medieserverprogram er det muligt at afspille en ISO-fil på en PS3.

Naviger til download-siden for et PS3-medieserverprogram efter eget valg.

Klik på knappen "Download", og vælg derefter muligheden for at gemme filen på din computer.

Dobbeltklik på den downloadede fil, og følg derefter vejledningen, indtil installationen er afsluttet.

Klik på knappen "Start" i nederste venstre hjørne af skærmen, og vælg derefter indstillingen "Alle programmer". Rul til det program, du lige har installeret, og klik derefter på det for at starte medieserveren.

Vælg indstillingen "Bibliotek", og klik på indstillingen for at tilføje et nyt emne eller en ny fil. Naviger til din ISO-fil, og vælg den.

Klik på "Indstillinger" og kontroller, at du har valgt PlayStation 3 som din afspilningsenhed, og kontroller derefter, at medieserveren kører.

Tænd din PlayStation 3, og log ind på din brugerkonto.

Rul til menuen "Video" ved hjælp af venstre og højre piletaster, og brug derefter piletasterne op og ned til at vælge den medieserver, du lige har installeret.

Vælg din ISO-fil for at begynde at afspille den på din PS3.

Tips

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til en medieserver til din PS3, skal du overveje at brænde ISO-filen til en disk ved at vælge indstillingen "Brænd billede til disk" i din diskbrændingssoftware. Disse typer filer er i et format, der er meget kompatibelt med diskbrænding, og diskene kan derefter indsættes og afspilles gennem PS3-diskdrevet.