Download og installer MacOS High Sierra Public Beta nu

Apple har åbnet det offentlige beta-testprogram til MacOS High Sierra 10.13, den næste store version af Mac-operativsystemet.

MacOS High Sierra Public Beta er nu tilgængelig til at downloade og installere til enhver bruger, der er interesseret i beta-test af systemsoftwaren. Vær dog opmærksom på, at betasystemsoftware er notorisk mindre stabil og upålidelig i forhold til de endelige versioner, og er således ikke egnet til primære hardware eller kritiske arbejdsstationer for det store flertal af Mac-brugere. Beta-software er bedst egnet til avancerede brugere, entusiaster, udviklere, designere og tidlige brugere.

Sådan downloader og installerer macOS High Sierra 10.13 Public Beta

Du har brug for en Mac kompatibel med MacOS High Sierra (installerer High Sierra på en separat partition, harddisk eller helt anderledes computer er klogt), og du vil være sikker på at sikkerhedskopiere din Mac med Time Machine eller ellers før du begynder.

  1. Sikkerhedskopier din Mac - spring ikke sikkerhedskopier din computer
  2. Gå til beta.apple.com og log ind med dit Apple ID til og vælg at tilmelde dig i MacOS Public Beta testprogrammet
  3. Download værktøjet MacOS Public Beta Access Utility fra beta.apple.com tilmeldingssiden for at installere beta-profilen på Mac'en, så du kan få beta-softwareopdateringer på den computer
  4. Gå til Mac App Store (findes i / Programmer / mappe eller Apple-menuen) og download MacOS High Sierra Public Beta
  5. Når MacOS High Sierra installer er færdig med at downloade
    • Kør installationsprogrammet "Install macOS High Sierra" i mappen / Programmer, når du er færdig med at downloade for at installere macOS 10.13 public beta direkte fra installationsprogrammet
    • ELLER: Opret et MacOS High Sierra USB-installationsdrev, der kan startes, før du installerer det
  6. Installer macOS High Sierra Public Beta ved at følge instruktionerne på skærmen

Hvis du har til hensigt at køre MacOS High Sierra på en separat partition fra dit primære operativsystem, skal du oprette den nye partition før tiden, før du starter installationsprogrammet. Sikkerhedskopier altid før partitionering eller opdatering eller installation af systemprogrammer, beta eller andet.

Fremtidige opdateringer til macOS High Sierra Public Beta kommer frem via Mac App Store "Opdateringer" sektionen, ligesom enhver anden systemsoftwareopdatering ville.

Hvis du senere beslutter, at du ikke vil have beta'en og ikke længere ønsker at modtage yderligere beta-softwareopdateringer, kan du uploade fra softwareopdateringer fra beta-systemet fra Mac App Store.

MacOS High Sierra skyldes at blive udgivet til offentligheden i efteråret, og de fleste Mac-brugere skal vente, indtil den endelige version er tilgængelig for at bruge operativsystemet.

Separat kan iPhone- og iPad-brugere også downloade og installere iOS 11 Public Beta, hvis de er interesserede.

Har du spørgsmål, kommentarer eller erfaringer med MacOS High Sierra Public Beta? Lad os vide i kommentarerne nedenfor.