USB til USB-overførselssoftware

Computerbrugere, der ønsker at flytte data mellem flere computere og ikke har nogen lagerenhed, kan oprette et simpelt netværk med et USB-dataoverførselskabel og den medfølgende software. Dette netværk kan også lette delingen af ​​en internetforbindelse.

Fungere

En computerbruger kan stole på et USB-til-USB-dataoverførselskabel, der tilsluttes USB-porte på separate computere for at skabe en simpel forbindelse. Dette gør det muligt for hende at overføre data fra den ene computer til den anden. Den medfølgende software letter forbindelsen og kan også tilvejebringe en brugergrænseflade, hvorigennem filerne kan overføres.

Typer

Ofte skal brugeren installere en driver - et program, der styrer hardware - for at gøre det muligt for computere at genkende enheden. I dette tilfælde er computeren i den anden ende. USB-til-USB-overføringskabler kan komme med en disk, der inkluderer driveren. Softwaren kan også give en effektiv måde for brugeren at overføre filer mellem computere.

Overvejelser

Ikke alle USB-dataoverførselskabler kræver softwareinstallation. For eksempel producerer Belkin USB 2.0-filoverførselskablet, der ikke kræver nogen drivere til forbindelser mellem Windows XP-, Vista- eller Windows 7-computere.