Online dating etikette for kvinder

Ifølge en Match.com-undersøgelse mødtes 17 procent af amerikanske par, der var gift de sidste tre år, på et online dating-sted. Galvaniseret af sådanne resultater tager mange kvinder til Internettet i håb om at møde Mr. Right. Dating online har forskellige regler og manerer, der adskiller sig fra dem i en bar eller restaurant. Tilpas din adfærd for at filtrere gennem de mænd, der måske ikke interesserer dig og ved, hvilke oplysninger du skal dele.

Sikkerhed

Online dating etikette for kvinder

Et af de primære formål med etikette generelt er at få andre til at føle sig godt tilpas. Følgelig er komforten og i forlængelse af sikkerheden for dig selv og din online potentielle kompis underlagt manerer. Ligesom du aldrig ville overveje at bede en blind date for hans visumnummer over drinks, skal du ikke være grov nok til at spørge eller besvare en sådan forespørgsel online. Disse tal kan være til baggrundskontrol, men mere sandsynligt for identitetstyveri. Det er både uhøfligt og farligt at bede om eller give en hjem- eller arbejdsadresse til nogen, du møder online på et datingside. Så husk dine manerer og hold følsomme oplysninger til dig selv online og bede aldrig om hans identificerende oplysninger.

Stilhed

Online dating etikette for kvinder

Hvis du simpelthen ikke er interesseret i nogen, der kontakter dig, er det acceptabelt at ignorere dem online. Den tavse behandling er fint på Internettet på en måde, der umuligt ville være akavet, hvis nogen henvendte dig personligt. Hvis du chatter online og beslutter, at der ikke er noget potentiale for en kamp, ​​skal du ikke kontakte den person, så får han beskeden eller manglen på den. Manglende reaktion på andres overture er tilstrækkelig afvisning - du behøver ikke at være eksplicit over din manglende interesse i en afslappet online kontakt.

Slår op

Ifølge en Match.com-undersøgelse mødtes 17 procent af amerikanske par, der var gift de sidste tre år, på et online dating-sted. Galvaniseret af sådanne resultater tager mange kvinder til Internettet i håb om at møde Mr. Right. Dating online har forskellige regler og manerer, der adskiller sig fra dem i en bar eller restaurant. Tilpas din ...

En fordel ved online dating er den lette afslutning på forholdet. Hvis du har et online datingforhold og beslutter, at det ikke passer til dig, kan du e-maile din snart kommende eks og fortælle ham simpelthen, at du nød at lære ham at kende, men forholdet er ikke et god pasform til dig. Selv hvis du er gået ud over onlinechats og e-mails til telefonopkald og endda mødes personligt et par gange, giver online datingetikette mulighed for e-mail-break ups. Den eneste undtagelse er et langsigtet eksklusivt forhold, især et med fysisk intimitet.

Status

Online dating, Online dating etikette, Online manerer

Inden du ændrer din forholdsstatus på et socialt netværk eller fjerner din online datingprofil, skal du sørge for, at de to af jer er enige om at se hinanden udelukkende. Hvis du ikke ser et seriøst langt potentiale i forholdet, er det helt passende at lade din online datingprofil være åben og erkende, at du vil møde nye mennesker.

Husk dine manere

Online dating etikette for kvinder

Online datere tager processen alvorligt, og deres følelser er involveret. Af respekt for deres oprigtige søgen efter en livspartner må du ikke sport med nogens følelser, føre dem videre eller vildlede dem om dine intentioner. Uhøflighed er undskyldelig i online dating, ligesom brugen af ​​bandeord. I forsøget på at gøre et godt indtryk skal du passe på din grammatik og stavning og sikre de farvede vittigheder for en mere sikker social situation for at undgå at fornærme en potentiel kærlighed.