MacOS Mojave Beta 3 Download Udgivet til Testing

Apple har udgivet macOS Mojave 10.14 beta 3 til brugere, der deltager i Mac OS systemprogrammer beta testprogram.

Typisk kommer opdateringen til udviklerens beta til den offentlige beta-opdatering, som følger kort efter. Ofte er den offentlige betaversion mærket som en version bag udvikleren beta, selvom udgivelsesnummeret er tæt eller det samme, og dermed er den tilsvarende build macOS Mojave public beta 2.


Mac-brugere, der aktuelt kører macOS Mojave beta, kan finde den seneste opdaterede version af betasystemsoftwaren, der er tilgængelig til download nu fra "Softwareopdatering" i appen Systemindstillinger. Dette kan få noget at vænne sig til for nogle brugere, da systemsoftwareopdateringer ikke længere er indeholdt i Mac App Store, og i stedet er blevet returneret til panelet Systemvalg, som de engang blev leveret for en tid siden.

Installation af beta-softwareopdateringen kræver, at Mac'en genstartes som normalt.

Enhver Mac-bruger kan installere MacOS Mojave public beta nu, selvom det generelt ikke anbefales, da beta-systemsoftware er bedst forbeholdt avancerede brugere, der kan installere det på en sekundær maskine til testformål. Det eneste krav er at have en MacOS Mojave-kompatibel Mac, sammen med en tolerance for at køre mindre stabil systemsoftware end en endelig udgivelse. Udvikleren beta kan også installeres af alle, selvom adgang til den pågældende udvikler beta kræver en Apple Developer-konto, mens den offentlige beta ikke kræver en Apple Developer-konto.

MacOS Mojave 10.14 bringer en række nye funktioner til Mac, herunder en ny grænsefladefunktion kaldet Dark Mode, som gør det lyse hvide og grå interface udseende til et sort og mørkt gråt udseende sammen med forskellige forbedringer til Finder og Desktop og inkludering af forskellige nye apps fra iOS-verdenen, som lagre og stemmememoer.

Separat har Apple udgivet til download iOS 12 beta 3 sammen med nye betas til tvOS og watchOS.

MacOS Mojave er planlagt til at blive frigivet i efteråret.