Skift Mail Swipe Left Gesture i OS X til Arkiver eller Slet

Mac Mail-appen har tilføjet indboks-swiping-bevægelser til OS X, som giver dig mulighed for hurtigt at slette eller arkivere en e-mail-meddelelse med en simpel venstre sløjfe. Selvom det hjælper med at sortere mange tons af e-mails ret hurtigt, kan det også medføre en utilsigtet fjernelse af e-mails, som du måske vil beholde, da det er ret nemt at fejle over en e-mail-besked, når du navigerer i Mail-appen til OS X.

Heldigvis er det nemt at ændre den svingende venstre gestus i Mail app til enten Papirkurv eller Arkiver e-mails.

Sådan ændres Swipe Left Gesture i Mail til Mac OS X til at arkivere eller papirkurven

Dette gælder kun Mail app i OS X 10.11 og nyere versioner:

  1. Åbn Mail-appen, og træk Mail-menuen ned, og gå til "Indstillinger"
  2. Gå til fanen "Visning"
  3. Søg efter "Stryg Venstre Til:" og skift "Papirkurv" til "Arkiver" (eller omvendt, afhængigt af din ønskede handling)
  4. Luk ud af Mailindstillinger og vend tilbage til indbakken ved at skrue til venstre for en e-mail-besked for at se den nyligt ændrede swipe-venstre handling

Nu slettes venstrefunktionen enten Arkiver eller Papirkurv en besked, afhængigt af hvad du valgte. I skærmeksemplet forsøger stryge venstre gestus nu at arkivere en besked i stedet for at slette den:

Hvis du finder dig ved et uheld at slette e-mail-meddelelser med sving til venstre i Mail for Mac, skal du overveje at ændre indstillingen til "Arkiver" i stedet for standard "Papirkurv".

Et stort antal Mail-brugere har fundet den træk til venstre for at være udfordrende i OS X, hvilket fører til utilsigtede resultater. Men i øjeblikket er de eneste to muligheder for swipe gestus papirkurv og arkiv. Måske vil en fremtidig udgivelse af OS X Mail give brugerne mulighed for at slukke for de afsluttede slettehandlinger, og dermed forhindre enhver utilsigtet mail sortering eller sletning.

Denne funktion er lånt fra Mail i iOS, hvilket gør det muligt for venstre swipes at slette og arkivere også, men for mange brugere (selv inkluderet) har gesten en tendens til at fungere bedre på en berøringsskærm, end den gør med en trackpad eller Magic Mouse, da det er lettere at ved et uheld aktivere på Mac.

Selvom disse er de eneste muligheder, der er tilgængelige i Mail-app, kan BetterTouchTool-appen ændre forholdene yderligere, endda indstille swipe left-funktionen til ikke at gøre noget, hvilket deaktiverer funktionen. Uanset om du vil bruge et tredjepartsværktøj til at opnå denne effekt, er det virkelig op til dig, men BetterTouchTool har også nogle andre nyttige anvendelser, som for eksempel at ændre den grønne maksimere knap adfærd.