Sådan bruges Avery 8371 med Microsoft Publisher

For at fremstille brugerdefinerede visitkort skal du stole på forudskåret karton, såsom Avery-selskabets 8371-produkt, der allerede er indstillet til at producere standard 3,5-tommer med 2-tommer visitkort. For at designe dine kort kan du bruge Microsoft Publisher desktop publishing-program, der tilbyder kortskabeloner, der allerede er dimensioneret til at arbejde med Avery 8371-kortbeholdningen.

Trin 1

Åbn Microsoft Publisher, og klik på "Visitkort" under "Mest populære" i "Tilgængelige skabeloner" -ruden.

Trin 2

Rul gennem de forskellige visitkortskabeloner, der er tilgængelige i Publisher, og dobbeltklik på en for at åbne den i Publisher-arbejdsområdet.

Trin 3

Klik ind i pladsholdernavnet på visitkortet. Indtast dit navn på linjen direkte over pladsholdernes ord.

Trin 4

Gentag at skrive over tekstfelterne for din titel, firmanavn, adresse, telefonnumre, e-mail og andre kontaktoplysninger.

Trin 5

Klik en gang på pladsholderlogoet på kortet, og tryk på knappen "Slet" på tastaturet. Klik på fanen "Indsæt" øverst på skærmen. Klik på knappen "Billede" under fanen, og gennemse et digitalt logo. Dobbeltklik på dit logo for at føje det til kortet.

Trin 6

Klik på fanen "Page Design" øverst på skærmen. Hold markøren over de forskellige farvegrupper i afsnittet "Ordninger" og se, hvordan kortet ændres. Klik på en farvefamilie for at forpligte farveændringen til kortet.

Trin 7

Sæt Avery 8371-papir i printeren, og tænd den. Klik på fanen "File" øverst på skærmen. Klik på "Udskriv". Publisher har automatisk indstillet til at udskrive kortene på Avery-arket, som har plads til 10 kort; to kolonner på hver fem. Dimensionerne på Avery 8371-karton er standardindstillingerne for udskrivning af visitkort.

Skub knappen "Kopier af udskriftsjob" op til det antal ark papir, du vil udskrive, og klik på knappen "Udskriv" for at udskrive dine kort.