Sådan fjernes Windows PC Defender Virus

Windows PC Defender er designet til at ligne anti-virus eller anti-spyware software fra Microsoft, men det er faktisk en virus. Windows PC Defender foregiver at scanne computeren for infektioner, viser en falsk resultatlog og kræver derefter, at du køber det fulde program for at rette de "opdagede" vira. Selvom programmet hævder at være et antivirusprogram, blokerer det faktisk rigtige antivirusprogrammer fra at fjerne Windows PC Defender. Det kaprer også alle programikoner, så du ikke kan starte din ægte antivirus-software eller noget andet program. Hvis din pc er inficeret med Windows PC Defender-virus, og du ikke kan køre din antivirus- eller anti-malware-software, kan du fjerne infektionen manuelt.

Tænd eller genstart computeren, og tryk på "F8" på startskærmen for at åbne menuen Windows Advanced Boot Options. Rul til "Sikker tilstand", og tryk på Enter.

Log ind på Windows. Hold "Ctrl-Shift-Esc" nede for at åbne Windows Jobliste. Klik på fanen "Processer".

Klik på "Billednavn" for at alfabetisere processerne. Højreklik på "eb.exe." Vælg "Afslut proces" i menuen. Klik på "Afslut proces" igen.

Gentag ovenstående trin for fix.exe, ppal.exe og WP345d.exe.

Klik på "File". Klik på "Ny opgave" for at åbne "Kør" -vinduet. Skriv "cmd" og tryk på "Enter" for at åbne et kommandolinjevindue.

Skriv "cd c: \ windows \ system32" ved kommandolinjeprompten. Tryk på "Enter". Skriv "regsvr32 -u mozcrt19.dll" og tryk på "Enter" for at afregistrere Windows PC Defender dynamiske linkbibliotek.

Gentag processen for sqlite3.dll, cid.dll og ddv.dll. Skriv "cd% userprofile% \ recent" ved kommandoprompten, og tryk på Enter. Afmeld tempdoc.dll. Luk kommandopromptvinduet.

Åbn feltet "Kør" igen. Skriv "regedit" eller "regedit.exe." Tryk på Enter for at åbne Windows Registreringseditor.

Naviger gennem stierne "HKEY_CLASSES_ROOT" og "CLSID". Højreklik på "{3F2BBC05-40DF-11D2-9455-00104BC936FF}." Klik på "Slet". Klik på "Ja" for at bekræfte.

Vend tilbage til "HKEY_CLASSES_ROOT." Højreklik på "WP345d.DocHostUIHandler" og klik på "Slet". Klik på "Ja" for at bekræfte sletningen.

Gå gennem "HKEY_USERS | .DEFAULT | Software | Microsoft | Internet Explorer." Klik på "SearchScopes".

Højreklik på "URL", som har værdien "http://search-gala.com/?&uid=201&q={searchTerms", og klik på "Slet". Klik på "Ja" for at bekræfte sletningen.

Gå tilbage til "Internet Explorer." Højreklik på "PRS", som har værdien "http://127.0.0.1:27777/?inj=%ORIGINAL%." Klik på "Slet". Klik på "Ja".

Gå til "HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Internetindstillinger." Find og slet "UID" med "201" -værdien.

Klik på "HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Internet Settings \ 5.0 \ User Agent \ Post Platform." Slet "89770891803."

Åbn "HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Run." Slet "Windows PC Defender."

Klik på Start-knappen nederst til venstre på din skærm. Klik på "Computer". Indtast "8424.mof" i søgefeltet, og vent på, at computeren finder filen. Når filen vises i resultaterne, skal du højreklikke på den og derefter klikke på "Slet". Klik på "Ja".

Gentag processen for følgende filer, der er forbundet med Windows PC Defender: exec.tmp, mozcrt19.dll, CLSV.tmp, fix.exe, search.xml, ddv.dll, eb.exe, sqlite3.dll, tempdoc.dll, WP345d .exe, runddlkey.drv, WPCD.ico, ppal.exe, wpcd.cfg, energy.sys, vd952342.bd, cookies.sqlite, Windows PC Defender.lnk, PE.drv, cid.dll, eb.sys, FS .drv, Instructions.ini, kernel32.drv og PE.tmp.

Gå til "C: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data." Slet følgende mapper: "3adffe," "WPCDSys" og "345d567."

Skriv "% userprofile% \ application data" i adresselinjen, og tryk på Enter. Højreklik på "Windows PC Defender", og klik derefter på "Slet". Klik på "Ja" for fuldstændigt at fjerne Windows PC Defender-virus fra din computer. Genstart computeren.

Tips

Aktivér skjulte filer på dit system, hvis du ikke kan finde filerne. Vælg "Værktøjer" fra Windows Stifinder. Klik på "Mappeindstillinger." Vælg fanen "Vis" og klik på "Vis skjulte filer, mapper og drev." Klik på "OK".

Hvis du ikke kan åbne Task Manager, skal du downloade og køre Pocket KillBox. Find og vælg processen i højre rude, og klik derefter på "EndTask".

Advarsler

Windows PC Defender er en ekstremt aggressiv virus. Når du har fjernet det, skal du overveje at bruge Systemgendannelse til at gendanne dit system til en tidligere tilstand, før det blev inficeret. Hvis den anbefalede procedure ikke virker, eller virussen vender tilbage, skal du muligvis slette og omformatere hele dit computersystem.