Hvad er Free-to-Air TV?

Free-to-air TV henviser til tv-stationer, der udsendes rundt om i verden uden kryptering for at blokere modtagelse. De adskiller sig fra lokale flystationer, idet de sender verdensomspændende snarere end blot lokalt. Alle kan modtage disse tv-stationer uden at betale for tjenesten, forudsat at de har udstyret til at gøre det.

FTA vs Standard Broadcast

Free-to-air-stationer bruger satellitter til at transmittere deres signaler, ligesom de fleste kabel- og satellitstationer gør. Det er her, de adskiller sig fra de fleste gratis radiostationer, der kun sender via antenner. Der er et par lokaliserede tv-stationer, der transmitterer over satellitter for at gøre dem gratis-til-luft-stationer.

FTA vs. kabel / satellit

Free-to-air-stationer krypterer ikke deres signaler, når de sender dem, i modsætning til de fleste kabel- / satellitstationer. Dette er grunden til, at enhver kan modtage stationerne uden at abonnere på en udbyder, der dekrypterer signalet og / eller giver kunden udstyret til at gøre det.

Udstyr

For at modtage gratis luft-tv har folk stadig brug for specielt udstyr, der svarer til det udstyr, der bruges til satellit-tv-pakker. En parabol er påkrævet sammen med en FTA-modtager, der kan modtage MPEG-2-video; dette er engangsudgifter i modsætning til det månedlige abonnement, som en kabel- / satellitpakke kræver. En række detailhandlere sælger disse modtagere og udstyr, og de indeholder ofte lister over de tilgængelige FTA-kanaler.

Lande

Flere lande rundt om i verden har flere gratis-til-luft tv-stationer tilgængelige til modtagelse. Antallet og typen af ​​stationer, der er tilgængelige i et land, afhænger af de typer retter, der sælges i det pågældende land, og de frekvenser, de kan modtage. Europa er førende på dette område, hvor lande som Tyskland modtager mere end 100 sådanne stationer. Europas territoriale stationer er ironisk nok krypteret med henblik på ophavsret, men de fleste retter, der sælges i disse lande, inkluderer den nødvendige dekrypteringsteknologi.

Penge

Da gratis-til-luft-stationer ikke får penge fra abonnementsgebyrer, skal de generere indtægter andre steder. Dette kommer normalt fra virksomhedsreklamer, skattedollar og / eller offentlige donationer, ligesom standard kommercielle eller offentlige radiostationer modtager penge.