IOS 9.1 Offentlig Beta 2 Tilgængelig til test

Apple har udgivet en anden offentlig beta til iOS 9.1, der ankommer som build 13B5119f for at matche den anden udvikler beta.

Brugere, der deltager i iOS Public Beta-programmet, kan finde iOS 9.1 Beta 2, der nu er tilgængelig fra softwareopdateringsmekanismen på deres iPhone, iPad eller iPod touch via appen Indstillinger. Delta opdateringen er omkring 170 MB til en iPhone.

Alle kan vælge at deltage i iOS Public Beta-programmet ved at tilmelde deres enhed på Apple beta-testwebstedet her. Fordi beta-software har tendens til at være buggy og mindre pålidelig end de endelige versioner, anbefales det ikke for de fleste brugere.

IOS 9.1 vil sandsynligvis fokusere på fejlrettelser og forbedringer af operativsystemet med få ydre ændringer. Derudover er der nye emoji-tegn tilgængelige i IOS 9.1-tastaturet, herunder en taco, en burrito, et stykke ost, et øjenrullende ansigt og en mellemfingerhilsen (vigtige ting, naturligvis). Nogle brugere har anekdotisk rapporteret, at iOS 9.1 beta-udgivelserne forbedrer langsom iOS 9-ydeevne og hjælper med at løse batteriproblemer, men i øjeblikket er der ingen specifik omtale af dette i iOS 9.1-betænkningssedlerne.

Selv om ingen tidslinje er kendt for iOS 9.1, der skal færdiggøres, antages det, at udgivelsen debuterer sammen med iPad Pro og nyt Apple TV engang i oktober. Den seneste opbygning af iOS til offentligheden er i øjeblikket iOS 9.0.1.