Gymnastik Spil til piger

Gymnastikspil kan spilles af piger på næsten ethvert niveau. Fritid i et motionscenter betyder, at børn kan finpudse deres færdigheder ved at spille sjove og spændende gymnastikspil. Hold dine elever aktive og deres færdigheder skarpe med et spil, som de kan lide at spille sammen.

Tilføjelse

Gymnastik Spil til piger

Add-On er et sjovt og simpelt spil for gymnaster på alle niveauer. Bed dine elever om at gå på et udstyr, såsom stænger, trampolin eller balancebjælke. Én studerende kommer først på udstyret og udfører et træk. Den næste elev gentager træk og tilføjer derefter et andet element. Efter den studerende vil en anden studerende derefter udføre de to første træk og derefter tilføje en anden. Dette kan fortsætte på ubestemt tid og teste dine studerendes smidighed og færdigheder. Dette er en nyttig måde at dræbe tid på i gymnastiksalen.

Balance Beam

Gymnastik Spil til piger

Balance Beam er et spil at spille med unge piger, der ikke er blevet introduceret til mere kompliceret gymnastik og bare lærer at bruge balancebjælken. Lad pigerne stille sig ved siden af ​​en balancebjælke, der er tæt på gulvet, og få dem til at løbe hen ad den ad gangen. Hvis en pige falder af bjælken, er hun "ude". Hold spillet i gang, indtil der kun er en elev, der har været i stand til at gå over bjælken hver gang.

Gymnastikrelæløb

Aktiviteter til gymnastik, Pigegymnastik, Gymnastikspil

Til Gymnastic Relay Races-spillet opdeler du din klasse i to, tre eller fire hold og udgør et stafetløb. For at afslutte løbet skal hver elev udføre en gymnastisk færdighed (til tilfredshed) inden han tagger den næste spiller. Det første hold, der udfører alle deres gymnastiske færdigheder tilfredsstillende, udnævnes til vinderne. I dette spil skal du holde øje med pigerne og tildele dem de færdigheder, de skal arbejde på. Vær flittig med at rette deres fejl og ikke lade sjusket forestillinger passere.

Håndstand udfordring

Gymnastikspil til piger

Handstand Challenge er et spil for piger, der bare lærer at gøre håndstand. Bed din klasse om at komme i en håndstandsposition og give dem tid. Pigen, der er i stand til at holde sig længst op, udnævnes som vinder. Brug din timer til at se nøjagtigt, hvor længe pigen med den "længste" håndstand kan holde sig oppe.