Sådan justeres mikrofonens følsomhed på en Blackberry

Justering af mikrofonens følsomhed på en BlackBerry kan gøre en stor forskel for et opkalds lyd. De forkerte indstillinger kan føre til opkald, der er for høje eller for bløde. Du kan også opleve feedback eller statisk, hvis mikrofonens følsomhedsindstillinger er forkerte. Mikrofonens følsomhed kan justeres, mens du er i et opkald uden at forårsage en afbrydelse af din samtale.

Foretag justeringer under et opkald

Foretag et opkald ved at ringe op til nummeret og trykke på “Telefon” -tasten.

Tryk på "Menu" -tasten, og vælg derefter "Forbedre opkaldslyd."

Vælg en indstilling til din opkaldslyd. Brug trackball til at rulle til dit valg, og klik derefter på alternativknappen ved siden af ​​det. Tryk på "Afslut" -tasten for at gå tilbage til startskærmen.

Ændring af standardindstillingerne for alle opkald

Tryk på "Telefon" -tasten, tryk derefter på "Menu" -tasten, og vælg "Indstillinger". Vælg "Forbedret lyd", og skift derefter feltet "Telefonopkaldslyd". Gem dine ændringer ved at trykke på "Menu" og derefter "Gem".

Klik på "Afslut" -tasten for at gå tilbage til startskærmen. Tryk på "Menu" -tasten og derefter på "Indstillinger".

Vælg "Indstillinger under opkald", og skift derefter feltet "Standardopkaldsstyrke" til en acceptabel lydstyrke. Jo højere tallet er, jo højere er lydstyrken.

Tryk på "Menu" -tasten, og vælg derefter "Gem".

Tips

Tjek mikrofonen på din telefon for eventuelle forhindringer, hvis du oplever yderligere lydproblemer. Du kan bruge en papirclips til omhyggeligt at fjerne forhindringen.

Hvis du fortsat oplever lydproblemer, skal du kontakte din trådløse udbyder. Mikrofonen på BlackBerry skal muligvis udskiftes. Reparationen kan være dækket af enhedens garanti.

Du kan også bruge et støjreducerende headset til at hjælpe med mikrofonens følsomhed. Brug af headsettet reducerer mængden af ​​baggrundsstøj, der samles op, mens du taler på din BlackBerry.