Sådan sendes en fax ved hjælp af Skype

Skype er et computerprogram, der giver brugerne mulighed for at foretage tale- eller videoopkald over Internettet. Skype kan ringe til enten hjem- og mobilnumre eller konti fra andre Skype-brugere. Programmets unikke karakter betyder også, at det kan bruges til at udføre andre opgaver, herunder afsendelse af faxer til andre brugere eller uden for faxnumre.

Trin 1

Download og installer PamFax-programmet til Skype - fundet på pamfax.biz - som er Skype-godkendt og fungerer som en tilføjelse til programmet. Du bliver nødt til at registrere dig for en konto.

Trin 2

Log ind på både Skype og PamFax. PamFax-hovedmenuen vises på skærmen. Klik på "Send en fil" i hovedmenuen. Find den fil, du vil faxe. Hvis du bruger en Windows-computer, kan du også scanne i dokumentet.

Trin 3

Indtast faxnummeret og adressaten, som du sender faxen til. Klik på "Næste". På den næste skærm kan du også inkludere en forside.

Trin 4

Vælg din metode til underretning - PamFax giver dig besked enten via Skype, sms eller e-mail. Klik på "Næste". Du kan også gemme dit valg som standardindstilling.

PamFax vil bede dig om at betale, hvilket du kan gøre via Skype eller PamFax-kredit. Du har mulighed for på denne skærm enten at forhåndsvise eller sende din fax. Når du sender faxen, trækkes omkostningerne fra din kontos kreditgrænse.