Sådan gendannes mistede mobiltelefonnumre

Elementer, du har brug for

  • USB-kabel (hvis udstyret)

  • internetforbindelse

  • Computer

På grund af stigende teknologi er mobiltelefoner blevet verdens måde. Billige takstplaner og mobiltelefoner har gjort denne teknologi tilgængelig for næsten alle. Mange mobilbrugere gemmer kontaktoplysninger, inklusive telefonnumre og e-mail-adresser, udelukkende i deres mobiltelefoner. Når en mobiltelefon går tabt, stjæles eller går i stykker, eller hvis data ved et uheld slettes, kan brugerne efterlades uden adgang til vigtige oplysninger. Der er et par måder at gendanne slettede telefonnumre på og et par skridt til at tage for at forberede dig på denne slags eventualitet.

Brug gratis hentningsprogrammer til at gendanne mistede mobiltelefonnumre. Websteder som File Guru giver brugerne mulighed for at downloade gratis software, der kan gendanne mistede data fra SIM-kort. Denne type software kan gendanne telefonnumre, tekstbeskeder, seneste opkald og alle typer telefonhukommelse.

Se gamle udsagn for at se på alle indgående og udgående opkald, indtil du finder det nummer, du har brug for. Du kan få adgang til udsagnene ved at logge ind på din konto på din mobiludbyderes websted; du modtager muligvis også udskrevne erklæringer via mail.

For fremtidig beredskab kan du også abonnere på det sikkerhedskopieringsprogram, der er tilgængeligt via din tjenesteudbyders websted (såsom Verizon Wirelesss "Backup Assistant"). Programmer som disse opkræver et mindre gebyr for at få adgang til din adressebog og automatisk gemme en kopi af telefonens kontakter og give brugerne mulighed for at udskrive, tilføje, slette eller redigere kontakter online. Det minimale gebyr er værd at være i stand til at få adgang til dine kontakter hvor som helst og når som helst.

Synkroniser telefonen med din computer. De fleste smartphones og iPhone er udstyret med et USB-kabel, så brugerne kan sikkerhedskopiere telefondata til deres computere og hente dataene, når det er nødvendigt. Hvis du tidligere har foretaget en synkronisering eller sikkerhedskopiering med din telefon, kan du slutte telefonen til din computer for at downloade alle de gemte oplysninger. Telefonnummer, der er tilføjet efter den seneste synkronisering, er dog ikke tilgængelige.

Kontakt din producent af mobiltelefoner, f.eks. Motorola eller Apple. Kundeservicemedarbejderen kan muligvis tale dig gennem en trinvis proces for at gendanne slettede data, selvom nogle telefoner muligvis ikke har denne mulighed.

Tips

Til fremtidig reference er det en god ide at synkronisere din telefon mindst to gange om måneden - oftere, hvis du ofte tilføjer kontakter. Derudover, hvis du ikke har en telefon, der er udstyret til at udføre synkroniseringer, eller hvis du ikke er villig til at abonnere på sikkerhedskopieringstjenester, skal du overveje manuelt at indtaste kontakter i en computerfil eller skrive dem i en papiradressebog for ekstra sikkerhed.