Sådan installeres VST-filer på Mixcraft

Programmeringsplatformen Virtual Studio Technology giver udviklere mulighed for at oprette virtuelle instrumenter og lydeffekter, der kan køre på flere digitale lydprogrammer. Acousticas Mixcraft digitale lydarbejdsstation indeholder flere indbyggede VST-instrumenter og effekter; for at udvide programmets muligheder skal du installere yderligere VST'er i programmet. VST-instrument-plug-ins er virtuelle synthesizere, der genererer lyde i Mixcraft, mens VST-effekt-plug-ins ændrer lydkarakteren af ​​enten et lydklip eller et VST-instrument. Mange VST-plug-ins er gratis tilgængelige til download; andre kan købes i formater, der kan downloades eller på optiske diske.

Trin 1

Åbn menuen Start, og klik på "Computer". Dobbeltklik på "C:" drevet og åbn mappen "Program Files".

Trin 2

Højreklik inde i mappen, hold musen over "Ny" og vælg "Mappe". Skriv "VSTPlugins" som navnet på den nye mappe, og tryk på "Enter".

Trin 3

Dobbeltklik på VSTs installationsfil for at starte den. Følg vejledningen for at installere VST plug-in; når installationsprogrammet spørger dig, hvor du vil installere VST, skal du skrive "C: \ Program Files \ VSTPlugins" i tekstfeltet. Hvis VST-plugin'et kommer som en enkelt DLL-fil, skal du trække og slippe DLL-filen i mappen "VSTPlugins".

Trin 4

Start Mixcraft. Åbn menuen "Filer" og klik på "Indstillinger". Klik på "Effekter" i det vindue, der åbnes, og klik derefter på "Rediger VST-effektmapper."

Trin 5

Klik på knappen "Tilføj". Naviger til mappen "VSTPlugins", du oprettede, klik på den og klik på "OK". Klik på "OK" igen.

Trin 6

Marker afkrydsningsfeltet ud for "Indlæs VST-effekter." Klik på knappen "Re-Scan alle VST-mapper", og vent på, at Mixcraft indlæser den nyinstallerede VST. Klik på "OK".

Klik på klaver-tastaturikonet på et instrumentspor, og klik derefter på "VSTi Instruments" for at indlæse et VST-instrument i Mixcraft. Hvis du vil indlæse en VST-effekt, skal du klikke på "FX" -knappen og derefter vælge den i rullemenuen "Effekt".