9 rygter om iPhone 5, der er mest sandsynlige for at være sandt

iPhone rygter sæson er i fuld blomst og der er en masse skøre spekulationer der foregår derude. Vi har gennemsyret alle iPhone 5 rygter og plukket ni, der højst sandsynligt er sande, selv om det er vigtigt at huske det, indtil Apple officielt annoncerer noget, er det alle spekulationer:

 1. 4 "Display - En større screenet iPhone er blevet rygtet i lang tid, men nu har Reuters, WSJ og Bloomberg alle lagt sig i med rapporter, der ser ud til at bekræfte 4" displayet er en realitet.
 2. Redesigned Case - For at imødekomme en større skærm er iPhone kabinettet forpligtet til at få et nyt design. Ingen ved, hvordan det vil se ud, eller hvis det vil være lavet af glas, aluminium, flydende metal eller en kombination af alle tre, men med lange rygter om, at Steve Jobs arbejdede på designet, inden han gik forbi, kan du være sikker på at det vil vær smuk.
 3. 4G LTE - Ægt mobilt bredbånd er bundet til iPhone efter en håndfuld rygter, og med den tredje gen iPad, der modtager 4G-behandlingen, er det et godt sikkert bet, at iPhone vil følge med.
 4. 10 megapixel kamera - Smartphone dræber point-and-shoot-kameraet, og den næste iPhone vil sandsynligvis inkludere et kamera så godt, at det vil køre en sidste søm i forbrugerens digitale kamerakiste. Hvorfor 10MP? IPhone 4S har et 8MP kamera, så det er et logisk trin.
 5. A5X CPU & Quad Core Graphics - Det er meget sandsynligt, at Apple vil låne iPad 3 A5X CPU med sin quad-core GPU og syltetøj alle strømmen lige ind i den næste iPhone. Apple deler jævnligt centrale hardwarekomponenter mellem iOS-enheder, så dette er ikke særlig uhyggeligt.
 6. 1GB RAM - Hvis de låner A5X fra iPad 3, er det meget sandsynligt, at den næste iPhone vil have 1GB RAM som iPad også. Apple finder i almindelighed specs meningsløst, men nørder elsker disse ting, og 1 GB RAM betyder hurtigere apps, forbedret multitasking og en all-around boost.
 7. iOS 6 - Der er ikke meget kendt om iOS 6, men alle forventer et stort eksempel på WWDC om få uger. Rumored features omfatter alle nye Maps app med avancerede evner som turn-by-turn retninger, yderligere iCloud integration, tredjeparts widgets til Notification Center, tredjeparts Siri support, og meget mere.
 8. "Den nye iPhone" - Ved at tage en anden side fra iPad-bogen, vil den næste iPhone nok ikke blive kaldt iPhone 5 overhovedet. Den bliver blot navngivet "Den nye iPhone". Folk vil stadig kalde det forkert navn alligevel dog.
 9. September eller oktober udgivelsesdato - frigivelsestidslinjen for nye iPhones ser ud til at være flyttet fra tidligere i året til at falde, forudsat at den næste iPhone udgives på samme tidsplan som iPhone 4S, det var det. Forvent en lancering og slip en gang i september eller oktober i år.

De ligner de mest sandsynlige funktioner og specifikationer for den næste iPhone, men der er også nogle få andre vage muligheder. Der er virkelig intet at støtte disse rygter med undtagelse af analytikerkrav eller webformodning, så vi vil filere disse sikkert under "ønskeseddel", mens vi alle krydser fingrene i håb om at de ender i sandheden.

 • 32GB Base Model - Min iPhone fylder meget hurtigere end min iPad, den gemmer tonsvis af fotos og tonsvis af musik, og ærligt 16GB er bare for lille til at være standard længere. Opbevaringsmuligheder på 32 GB, 64 GB og 128 GB ville være fantastiske.
 • Magsafe Dock Connector - MagSafe strømadaptere er en af ​​de bedste små Apple opfindelser, det ville være en stor forbedring at bringe til iPhone og iOS lineup, så lad os håbe det sker
 • T-Mobile - Mange T-Mobile-kunder bruger alligevel ulåste enheder på deres netværk, så forhåbentlig kan Apple og TMO USA endelig udarbejde en aftale om at bringe iPhone til deres netværk.
 • China Mobile - Den største mobiloperatør i verden med 655 millioner abonnenter, China Mobile har en betalende kundebase, der er to gange hele USAs befolkning. Hvis Apple ønsker at fortsætte sin eksplosive vækst i Kina, er det afgørende at lande en aftale med CHL, og det kan være året og enheden at endelig gøre det.

Hvad tror du, den næste iPhone vil have? Hvad skal det have? Lad os vide dine tanker og spekulere væk.