Den nemmeste måde at lave en Lion Install Disk, USB, SD Card eller DVD er Lion DiskMaker

Hvis du ikke ønsker at håndtere den allerede enkle opgave at lave et Lion USB-installationsdrev eller boot-dvd, vil du sandsynligvis lide det lille tredjepartsværktøj, der hedder Lion DiskMaker, det er en AppleScript, der håndterer alt for dig, så længe du har kravene opfyldt.

For at kunne bruge LionDiskMaker skal du bruge tre ting:

  • Lion hentet fra Mac App Store ($ 29.99) - hvilket betyder "Installer Mac OS X Lion.app" skal være i din mappe / applikationer
  • 5 GB eller mere disk til brug som installationsprogrammet, er billige USB-nøgler overalt Amazon.com - bemærk at vores egne kommentatorer har nævnt installationsprogrammet ikke passer på et 4GB-kort, så vi vil fortsætte med at anbefale en 8GB USB-nøgle, men en 4, 7 GB blank DVD vil også fungere
  • Lion DiskMaker - gratis 380k download fra Guillaume Getes hjemmeside

Når du har de nødvendige komponenter, bliver mål-USB / DVD / SD-kortet slettet, og AppleScript automatiserer blot processen med at oprette boot disken ud af den disk til dig. Det er så nemt som det bliver, så hvis du ikke vil åbne Disk Utility på egen hånd, og du ikke kan vente på Apples officielle $ 69 USB-nøgle til at komme ud senere i år, her går du.

Før du hopper på en dvd, skal du være opmærksom på at installationen af ​​Lion fra en dvd er meget langsommere end brug af et USB-drev, og selv skaberen anbefaler at bruge en USB-disk som den foretrukne metode. Hvis engelsk ikke er dit modersmål, er der også en fransk version tilgængelig på udviklerens hjemmeside. Dette er en dejlig lille find ved 9to5mac!