Sådan ændres standardhjemmesiden i registreringsdatabasen

Windows-operativsystemet giver dig mulighed for at ændre browserens standardhjemmeside ved at redigere Windows-registreringsdatabasen. Registret indeholder de konfigurationsindstillinger, der bruges af Windows til at betjene computeren. Det anbefales ikke altid at redigere registreringsdatabasen, for hvis du laver en fejl, kan du destabilisere operativsystemet. Heldigvis er det ret simpelt at redigere registreringsdatabasen for at ændre hjemmesiden og det vil tage mindre end 10 minutter at udføre.

Trin 1

Log ind på Windows under en administratorkonto. Du har brug for administratorrettigheder for at redigere registreringsdatabasen.

Trin 2

Klik på knappen "Start", og vælg "Kør". Skriv "regedit" i pop op-boksen, og klik på "OK". Windows-registreringsdatabasen åbnes.

Trin 3

Naviger til "HKEY_CURRENT_USER" ved hjælp af mappetræet til venstre på skærmen. Klik på "Software", "Microsoft", "Internet Explorer" og derefter "Main". En ny rude åbnes på højre side af skærmen.

Trin 4

Højreklik på "StartPage" i højre side af skærmen. Vælg "Modify" i pop op-vinduet. Et nyt vindue viser den aktuelle startside.

Trin 5

Slet den aktuelle startside, og skriv den nye URL til startsiden. Klik på knappen "OK".

Genstart din computer. Computeren skal genstartes for at ændringer i registreringsdatabasen kan træde i kraft. Åbn webbrowseren. Kontroller, om startsiden er den nye post, der er foretaget i registreringsdatabasen.