Typer af hardwareproblemer

Hardware i en computer er de fysiske og berørbare komponenter i systemet. De typiske hardwarekomponenter på enhver computer inkluderer tastatur, mus, højttalere, RAM, ledninger og alt andet i computeren, som ejeren kan røre ved. Det adskiller sig fra software - programmerne installeret på hardwaren. Hardwareproblemer er almindelige med en bred vifte af computere, fordi ethvert brudt stykke, beskadiget område eller mindre irritation over hardwaren påvirker hele computeren.

Problemer med tastaturet

Tastaturet er en vigtig del af enhver computer. Det tillader ikke kun at skrive, men det giver også kommandoer også. Almindelige potentielle problemer med tastaturet inkluderer fastklemte taster, ødelagte tastaturer, tastaturer, der ikke opretter forbindelse til computeren, eller tastaturer, hvor bogstaverne ender sammenblandet. Løsning af tastaturproblemerne afhænger af problemet. For stationære computere er den bedste handling ofte at købe et nyt tastatur. For en bærbar computer inkluderer mulighederne at købe et nyt tastatur, sende den bærbare computer til reparation eller trykke på en fast tast et par gange, indtil den løsnes.

Problemer med musen

Musen bruges til en række forskellige formål, såsom at spille spil eller åbne filer. Selvom det er muligt at styre en computer med tastaturet, er det også svært og besværligt. De mest almindelige problemer relateret til musen inkluderer frysning på skærmen, forbindelsesproblemer, manglende bevægelse eller beskadigelse af musen. Mærket og typen af ​​mus bestemmer de bedste fejlfindingsmuligheder. For eksempel kan en trådløs mus, der fryser, muligvis skifte batteri, mens en kablet mus, der fryser, skal repareres eller udskiftes.

Problemer med netledningen

Netledninger er en vigtig del af enhver computer, hvad enten det er en bærbar computer eller en stationær computer. Skrivebordet har brug for netledningen til at fungere. En bærbar computer kan køre på batterier i en begrænset periode, men har derefter brug for netledningen til genopladning. Det mest almindelige problem med netledningen er en forkert forbindelse. Kontroller hele ledningens længde for at sikre, at den er tilsluttet, og at alle forbindelser også er tilsluttet. Hvis netledningen er tilsluttet, men ikke fungerer, skal du udskifte ledningen.

Problemer med bundkort

Bundkortet indeholder flere dele af computeren inklusive RAM, BIOS-system, masselagring og CPU. Computerens bundkort indeholder flere enheder, som kan skabe mange potentielle problemer. Problemer med bundkortet spænder fra for lidt RAM til BIOS-problemer. Løsning af problemer afhænger af det specifikke problem, og i værste fald vil køb af et nyt bundkort løse problemerne.