Sådan får du skygge i ruinens verden i "Final Fantasy VI"

Shadow er en stoisk og humørfuld karakter fra det klassiske rollespil "Final Fantasy VI." På det flydende kontinent i balanceens verden giver Shadow din fest tid til at flygte, før kontinentet falder fra hinanden. For at Shadow skal vises i Ruinens verden, skal du vente på ham ved flugtpunktet. Hvis du ikke gør det, kan Shadow ikke findes i Ruinens verden.

Spil gennem Ruinens verden, indtil du finder luftskibet i Darills grav.

Flyv til Veldt og gå ind i hulen, der findes midt i det ekspansive feltområde. Gem dit spil og gå ind i hulen.

Tag nordstien, når du kommer ind. Gå gennem døren og drej til højre. Gå sydpå efter at have kæmpet med Allo Ver for at finde et sted, der er blokeret af sten.

Gå sydpå og træk kontakten for at få klipperne til at forsvinde. Fortsæt mod syd for at finde Striker-våbenet, som er nødvendigt for et senere trin i at erhverve Shadow. Gå tilbage til hvor klipperne var, og gå ind i den åbne passage for at finde Shadow bevidstløs på jorden.

Bekæmp de to SrBehemoths, der angriber. Brug Edgars "Chainsaw" -angreb og Setzers "Slot / GP Rain." Bliv helbredt med de andre figurer, og bliv ved med at angribe med Edgar og Setzer for at besejre bosserne.

Se cutscenen, da Shadow bringes til byen Thamasa for at komme sig. Forlad Thamasa og vend tilbage senere for at se, at Shadow er gået.

Flyv til Colosseum. Tal med billetadministratoren for at satse på Striker, som du fandt i hulen.

Kæmp Shadow i den efterfølgende kamp. Bliv ved med at angribe Shadow og heal, hvis dit helbred bliver lavt, selvom dette er en let kamp og ikke bør tage lang tid. Shadow deltager i din fest, når du vinder, og du får Striker tilbage.

Tips

Shadow kan kaste næsten alle våben, så brug "Kast" -muligheden i kamp i stedet for at sælge genstande eller kassere dem.