Inde i Apple, en bog om, hvordan Apple "virkelig fungerer" er nu tilgængelig

Apple fans har en anden bog at tilføje til deres læselister, denne gang med fokus på business side af ting. Titlet inde i Apple: Hvordan America's Most Admired - og Secretive - Company Really Works , får læseren et dybtgående kig på Apples unikke kultur og interne processer, lige fra det legendariske hemmeligholdelse til, hvordan det skaber og markedsfører alles favoritprodukter.

Her er den officielle beskrivelse fra Amazon:

INSIDE APPLE afslører de hemmelige systemer, taktik og ledelsesstrategier, der gjorde det muligt for Steve Jobs og hans firma at kaste ud hit efter hit og inspirere en kultlignende efterfølger for sine produkter.

Hvis Apple er Silicon Valley svar på Willy Wonka's Chocolate Factory, giver forfatter Adam Lashinsky læserne en gylden billet til at træde ind. I denne primer om ledelse og innovation vil forfatteren introducere læsere til begreber som "DRI" (Apples praksis med at tildele et direkte ansvarligt individ til hver opgave) og Top 100 (et årligt ritual hvor 100 kommende ledere er tappet på en La Skull & Bones til et hemmeligt tilbagetog med firmaets grundlægger Steve Jobs).

Baseret på talrige interviews giver bogen eksklusive nye oplysninger om, hvordan Apple innoverer, beskæftiger sig med sine leverandører og håndterer overgangen til Post Jobs Era. Lashinsky, en Senior Editor for Large for Fortune, kender emnet kolde: I en 2008 coverhistorie for bladet Genius bag Steve: Kunne Operation Whiz Tim Cook Run Company Someday foreslog han, at Tim Cook, da en ukendt, til sidst ville lykkes Steve Jobs som administrerende direktør.

Mens Inside Apple tilsyneladende er et dybt dykke ind i et unikt firma (og dets økosystem af leverandører, investorer, medarbejdere og konkurrenter), er lektierne om ledelse, ledelse, produktdesign og marketing universelle. De bør appellere til enhver, der håber at bringe noget af den Apple-magi til deres eget firma, karriere eller kreative bestræbelser.

Hvis du var fan af den officielle Steve Jobs biografi, vil du sikkert også nyde denne bog. Du kan få Inside Apple på Amazon.com for $ 16 , Kindle og iBooks versioner er også tilgængelige.