Sådan bogmærkes webadresser

Når du surfer på nettet, kan du komme på tværs af et websted, som du nyder og har til hensigt at besøge fra tid til anden. For at huske webadressens URL har du mulighed for at bogmærke den ved at føje den til dine favoritter. Dette er en simpel proces, som du kan gennemføre på mindre end et minut, så du kan stoppe tilbage på hjemmesiden når som helst.

Internet Explorer

Trin 1

Indlæs det websted, du vil bogmærke i din Internet Explorer-browser.

Trin 2

Klik på fanen "Foretrukne" øverst til venstre på din browserskærm. Dette vil bede et felt om at indlæses i venstre side af dit browservindue.

Trin 3

Vælg knappen "Føj til favoritter" i venstre side over fanerne "Favoritter", "Feeds" og "Historik". Ikonet har en stjerne til venstre med et plustegn ovenpå. Dette vil bede et pop op-vindue, der skal indlæses på din skærm, der viser webstedets navn og URL.

Vælg den mappe, du vil gemme URL'en i, ved hjælp af rullelisten til mappen, eller opret en ny mappe ved at klikke på knappen "Ny mappe", navngive den nye mappe og klikke på "Opret". Klik på knappen "Tilføj".

Mozilla Firefox

Trin 1

Indlæs webstedet i din Mozilla Firefox-browser.

Trin 2

Find webstedsplaceringslinjen. Placeringslinjen findes øverst på skærmen i samme bjælke som ikonerne Tilbage og Frem, Opdater, Stop og Hjem. (Hjem-ikonet ligner et lille hus.) Den komplette URL vises i den hvide bjælke til højre for ikonet Hjem.

Trin 3

Klik på det hvide stjerneikon i placeringslinjen. Stjernen bliver gul, når du klikker på den, hvilket indikerer, at URL'en er blevet bogmærket.

Trin 4

Klik på den gule stjerne for at redigere detaljerne. Webstedets navn vises, så du om nødvendigt kan omdøbe det. Der er også en "Folder" -liste, der giver dig mulighed for at organisere dine bogmærker.

Vælg mappen ved at klikke på pilen nedad i feltet med mappens navn. Klik på den mappe, hvor du vil gemme bogmærket, og klik på "Udført".

Google Chrome

Trin 1

Indlæs webstedet i din Google Chrome-browser.

Trin 2

I højre ende af URL-linjen øverst i browservinduet vil du se en klar stjerne, ligesom bogmærkestjernen i Firefox. Klik på denne stjerne. Den bliver gul, og der vises en menu, der giver dig mulighed for at vælge, hvilken mappe du vil gemme URL'en i. Klik på den korrekte mappe, og klik på "Udført". Dit bogmærke er gemt.

Klik på skruenøgleikonet øverst på browserskærmen. Vælg indstillingen "Værktøjer" og klik på "Vis altid bogmærkebjælke." Dette viser konstant bogmærkebjælken, så du let kan få adgang til bogmærker. (Dette trin er en handling, du ikke skal gentage.)