Sådan stopper du dampåbningen automatisk i Mac OS X

Steam tilbyder mange fantastiske spil, som Mac-brugere kan nyde, men hvis du er en afslappet gamer, er du måske ikke for begejstret for at få Steam-klienten til at åbne sig automatisk, når du logger ind eller starter OS X. Heldigvis, hvis dampåbningen selv gør dig irriterende, det er meget nemt at stoppe denne adfærd og kun åbne Steam app, når du vil på Mac.


Bemærk, at Steam har en mulighed for at skifte begravet i dens indstillinger et sted for at justere denne adfærd, men den nemmeste måde at stoppe Steam selv i OS X er at slukke for det fra panelet Systemindstillinger, hvilket er det, vi vil vise her .

Forhindre Steam i at åbne sig selv på Mac

Den enkleste måde at forhindre automatisk lancering af Steam-app på er at fjerne den fra listen med login-elementer af OS X. Dette er indstillet på et brugerniveau, hvilket betyder, at hvis du har flere brugerkonti på en Mac, skal du gentage dette samme proces for hver bruger på den pågældende Mac.

  1. Gå til Apple-menuen og vælg "Systemindstillinger", og gå til "Brugere og grupper"
  2. Vælg den bruger, der er aktiv i OS X, og vælg derefter fanen "Login Items"
  3. Vælg "Damp" fra denne liste, og tryk derefter på Delete-tasten på tastaturet for at fjerne damp fra den automatiske lancering på login-listen
  4. Luk ud af Systemindstillinger

Næste gang du logger ind på denne brugerkonto eller genstarter Mac'en, åbner Steam ikke længere sig selv. Hvis du vil starte Steam-klienten, skal du i stedet åbne den selv fra / Programmer / mappe, ligesom enhver anden app lancerede den sædvanlige måde.

Mange applikationer i OS X forsøger automatisk at indlæse på denne måde ved login, Skype er et andet almindeligt eksempel på en automatisk start app, som kan administreres på samme måde gennem Login Items. Nogle andre apps vil forsøge at indlæse, når en enhed er tilsluttet, f.eks. Som billeder, der åbnes, når et iPhone- eller kamerahukommelseskort er knyttet til Mac'en. Selv om dette kan være nyttigt, kan det også sænke den opfattede opstartstid på en Mac, fordi alle disse apps skal starte, før du kan bruge computerens ressourcer. Derfor kan fjernelse af disse elementer hjælpe med at øge hastigheden af ​​en genstart eller opstart af enhver Mac. Hvis du ser mange andre apps på den liste, især dem, du ikke rigtig behøver at bruge straks ved opstart, overvejer du også at fjerne dem fra login-listen over OS X.