Sådan startes en online dollarbutik

Dollarbutikker tilbyder et bemærkelsesværdigt udvalg af produkter til gode priser. Mange forbrugere bor eller arbejder ikke i nærheden af ​​en dollarbutik, så det at tilbyde en online mulighed med rimelige forsendelsesomkostninger udfylder en vigtig markedsniche. Uanset om du køber en franchise eller starter fra bunden, er der mere potentiale for fortjeneste, fordi en onlinebutik ikke er underlagt nogle af de faste omkostninger ved en mursten- og mørtelbutik. Brug disse grundlæggende oplysninger til at starte en online dollarbutik.

Trin 1

Bestem, om du vil have faktisk lager eller drop shipping. Drop forsendelse betyder, at dine ordrer udfyldes af enten produktets producent eller en arbejder. Hvis du skal forsende, skal du oprette et lagerområde.

Trin 2

Forhandle med dine leverandører om den bedst mulige pris. Spørg om volumenrabatter eller rabatter for hurtig betaling af fakturaer.

Trin 3

Tag forsendelsesomkostninger i betragtning, hvis du opbevarer produktet. Prøv at få gratis forsendelse fra dine leverandører eller rabatter på forsendelse til hurtig betaling.

Trin 4

Køb et domænenavn, helst dit firmanavn, og registrer det. Vælg et webhostingfirma, og brug deres værktøjer til at oprette et websted. Sørg for, at et af disse værktøjer er indkøbskurvsteknologi.

Trin 5

Opret et online katalog over dine produkter. Inkluder produktoplysninger som størrelse og tilsigtet brug, prisfastsættelse og fotografier af hver vare. Sæt specielt prissatte varer, der ikke er i overensstemmelse med prisfastsættelsen i dollarbutikken, på en separat side.

Trin 6

Placer dine kontaktoplysninger, herunder telefonnumre til kundeservice og e-mail-adresser, tydeligt på hver side.

Trin 7

Vis en forsendelses- og returpolitik på din ordreside. Forklar, hvor ofte ordrer sendes, og hvilke forsendelsesmetoder du bruger. Returpolitikker skal være enkle og ligetil.

Brug søgemaskineoptimeringsværktøjer til at føre kunder til dit websted. Der er mange gratis SEO-værktøjer tilgængelige online. Send dit websted til søgemaskiner.