Hvordan finder jeg, hvilken underopdeling en adresse er i?

Hvor du befinder dig, kan du besvare mange detaljeringsniveauer, lige fra at navngive din plads i universet ("Jeg er på jorden") til at beskrive din nøjagtige placering i et bestemt rum i dit hus ("på den behagelige stol i spisestue"). I mellem er mange geografiske divisioner og underafdelinger, fra amter og byer, til skole og politi og kongresdistrikter til lokale ejendomskvarterer. US Census Bureau har et praktisk onlineværktøj, der opsummerer det hele.

Besøg websiden for American Fact Finder på United States Census Bureau.

I kolonnen til venstre på siden skal du flytte musen til linket til "Maps" og derefter klikke på det link, der vises for "Reference Maps: Boundaries."

Indtast postnummeret på den adresse, du søger, og klik på "Gå". Dette åbner et referencekort over grænser for det interesserede område.

Klik på linket i venstre side af siden for "Omplacering på en gadenavn eller postnummer." Indtast den interessante adresse, og klik på "Gå" for at centrere kortet på den adresse, du søger.

Juster kortet, der viser din adresse. Brug "Zoom" -funktionen øverst på kortet for at justere skalaen.

Klik på "Skift grænser og funktioner" i venstre side af siden for at vise omridset af forskellige geografiske divisioner og underinddelinger.

Tips

Census-kortene er langsomt at indlæse, men tilbyder en givende mængde detaljer. Vær tålmodig!