Sådan tilsluttes et tv til en lokal kanal

I mange år var antenner eller "kaninører" et almindeligt syn på tv-apparater, da de tillod enkeltpersoner uden kabel- eller satellittjenester at få adgang til lokale stationer i deres udsendelsesområde. Med den landsdækkende overgang fra analog til digital tv i 2009 var de personer, der stadig brugte antenner til at få adgang til lokale stationer på deres analoge tv, ikke længere adgang til lokale kanaler. I dag, hvis du vil tilslutte dit tv til lokale kanaler uden at købe en kabel- eller satellitservicepakke, skal du bruge en digital-til-analog konverterboks.

Trin 1

Tag dit fjernsyn ud.

Trin 2

Fjern den koaksiale antennetråd fra bagsiden af ​​dit tv, der i øjeblikket er tilsluttet "Antenne In" -porten. Flyt kablet til "Antenne In" -porten på bagsiden af ​​din konverterboks.

Trin 3

Sæt den ene ende af et koaksialkabel i "Out to TV" -porten på bagsiden af ​​konverterboksen. Sæt den anden ende i antenneindgangen på bagsiden af ​​tv'et.

Trin 4

Sæt tv'et og konverterboksen i det nærmeste stikkontakt, og tænd dem begge.

Trin 5

Skift kanal på dit tv til kanal 3 eller kanal 4 afhængigt af instruktionerne, der fulgte med din konverterboks. Dit tv skal forblive på denne station, når du bruger konverterboksen til at få adgang til lokale stationer.

Følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre opsætningen af ​​din konverterboks. Du vil nu være i stand til at få adgang til lokale stationer på dit tv.