Produkter svarende til Magic Jack

Et produkt, der tillader kunder at bruge internettet til at foretage billige telefonopkald, Magic Jack koster $ 39,95 plus forsendelse og håndtering, når dette skrives. Dette gebyr inkluderer et års telefonservice. Yderligere år koster $ 19,95. Andre tjenester findes ved hjælp af tale over internetprotokol eller VOIP, der giver brugerne mulighed for at bruge internettet til at foretage billige opkald, hvilket sparer penge over omkostningerne ved at bruge deres lokale telefonselskab.

Skype

En gratis download, Skype giver brugerne mulighed for at tale gratis over internettet til enhver anden registreret Skype-bruger. Skype giver brugerne mulighed for at foretage telefonopkald eller videoopkald i modsætning til Magic Jack, der kun tilbyder telefontjenester. Programmet bruger videokameraer på brugerens computere, hvilket skaber gratis online videoopkaldsfunktion. Skype-medlemmer kan også ringe til mobiltelefoner eller fastnet rundt om i verden for gebyrer, der starter ved $ 0,23 pr. Minut, når dette skrives. Brug af en gratis Skype-applikation til smartphones som iPhones og Android giver Skype-brugere mulighed for at foretage gratis opkald til andre Skype-medlemmer på deres mobiltelefoner. Brugere, der ønsker at bruge en standardtelefon, kan købe Skype-kompatible telefoner eller videotelefoner fra virksomheden. Fra og med 2010 koster disse beskyttede telefoner mellem $ 93,99 og $ 249,99 afhængigt af funktionerne. Skype tilbyder tjenester svarende til de fleste lokale telefontjenester, herunder telefonsvarer og opkalds-id.

ViaTalk

VOIP-telefontjenesten ViaTalk inkluderer tjenester såsom telefonsvarer og opkalds-id. ViaTalk giver kunderne mulighed for at videresende telefonsvarerbeskeder til deres e-mail. Brugere kan også optage opkald. Ligesom Magic Jack skal ViaTalk-kunder installere hardware for at forbinde deres telefoner med deres computere, så de kan få adgang til en internetforbindelse. Tjenesten koster $ 16,95 pr. Måned, når dette skrives. En mobilapp giver klienter mulighed for at bruge ViaTalk-tjenesten på deres mobiltelefoner. ViaTalk tilbyder også kunderne en brugergrænseflade. De kan få adgang til dette dashboard hvor som helst der er internetadgang for at få telefonsvarer, indstillinger og faktureringsdata.

Vonage

Vonage VOIP-telefontjenesten giver kunderne adgang til ubegrænset lokal- og langdistanceopkald til lavere priser end for typiske telefonudbydere. I modsætning til Magic Jack kræver Vonage imidlertid ikke brug af en computer. Kunder kan vedhæfte Vonage-adaptere til deres eksisterende telefoner og deres hurtige internetforbindelser. I skrivende stund begynder prisplaner for Vonage på $ 9,99 pr. Måned for 200 minutters brug og koster op til $ 34,99 pr. Måned for en ubegrænset minutplan.