Ring kast hemmeligheder

Ring-toss-spillet er simpelt i teorien, men alligevel overraskende vanskeligt i praksis. Mange karnevalsmedarbejdere lever af at ringe spillet på messer og karnevaler, fordi deltagerne ikke ved, hvad de laver. Og selvom ringkast ikke er en nøjagtig videnskab, er der flere tip og tricks, du kan udføre i praksis for i høj grad at øge din sandsynlighed for at slå oddsene og vinde spillet.

Øve sig

Som det gamle ordsprog siger, gør træning mester. Den bedste måde at blive rigtig god til ringkast er simpelthen at tage sig tid til at øve spillet. Prøv at oprette dit eget ringkast-spil i din baghave, og øv forskellige teknikker til at kaste ringene samt forskellige hastigheder til at kaste det på. Ved blot at smide ringen igen og igen vil du udvikle muskelhukommelse til spillet, og inden længe vil dine færdigheder blive bedre.

Snap din håndled

Ved at knipse dit håndled, når du kaster ringen, opnår du den største mængde spin. Denne roterende bevægelse hjælper med at stabilisere ringen, giver den en mere jævn sti og hjælper med nøjagtigheden af ​​dit mål. Jo mere jævn og stabil din ring er, jo større er sandsynligheden for, at den forbliver på en pinde, når den lander. (Se reference 2)

Kast og slip

At kaste ringen ud over tappene og lade den falde lige ned er en effektiv metode til at vinde ved ringkast. Denne teknik får ringen til at køre langsommere gennem luften og forbedrer dine chancer for at holde ringen på pinden, når den først er faldet. Desuden øger dine chancer for at vinde ved at prøve at kaste lavt for at minimere ringens højde. (Se reference 1)

End Over End

At kaste ringenden i en spejlbevægelse er en teknik til at vinde ved ringkast, der fungerer godt for nogle mennesker. Denne metode er muligvis ikke så nøjagtig som nogle af de andre teknikker, men den vil begrænse overfladearealet på ringen, der kan hoppe ud af tappene. Med dette system er du mindre tilbøjelige til at hoppe ud af pindene og er derfor mere tilbøjelige til at score et point. (Se reference 1)