Sådan oprettes logoer på Mac

En af byggestenene i en organisations identitet er dens logo. "Dit logo når ud til alle, der har kontakt med dig og er det første indtryk, som nogen får af din virksomhed," siger John Williams, Entrepreneur.com's spaltist Image & Branding. Han anbefaler enkle logoer med stærke linjer, som f.eks. McDonald's, Nike og Prudential. Mac-brugere har en række muligheder for at oprette logoer.

Trin 1

Brug Adobe Photoshop eller Adobe Photoshop Elements til at designe et logo på en Mac. Adobe Photoshop er et professionelt billedredigeringsprogram. Det er en kompliceret applikation at lære, men foretrækkes af professionelle logo designere, fordi den tilbyder de mest avancerede funktioner. Adobe Photoshop Elements er en billigere version af Photoshop orienteret mod den gennemsnitlige bruger, så det er lettere at lære. Download en gratis 30-dages prøveversion af Photoshop eller Photoshop Elements fra Adobes websted.

Trin 2

Lav logoer på en Mac med GNU Image Manipulation Program (GIMP). Denne gratis billedmanipuleringsapplikation er et alternativ til dyre applikationer som Adobe Photoshop. Det har ikke så mange funktioner som Photoshop, men det er gratis og indeholder alle de nødvendige værktøjer til at oprette et logo. Som med Photoshop er det udfordrende at lære at bruge GIMP.

Opret logoer på en Mac med The Logo Creator, et designprogram rettet mod dem, der ikke ønsker at lære at bruge et kompliceret billedredigeringsprogram. Logo Creator kommer i 10 udgaver, hver med fokus på en type logo. Du vælger basisbilleder og skrifttyper og ændrer dem for at oprette et brugerdefineret logo til din organisation.