Hvorfor iPod ikke vises i iTunes

Nogle gange vises din iPod ikke i iTunes, hvilket forhindrer dig i at kunne overføre sange fra din computer til din iPod. Hvis dette sker, er der et antal trin, du kan tage for at løse problemet.

Er det iPod?

Din iPod kan muligvis ikke vises i iTunes af forskellige årsager, og dette problem kan løses ved noget så simpelt som at genstarte din iPod.

For at genstarte din iPod skal du først lægge den på en plan overflade. Brug din tommelfinger og pegefinger til at trykke på afspilnings- og menuknappen på samme tid. Hvis det gøres korrekt, bliver din iPod-skærm tom, og så ser du Apple-logoet.

Er det USB-kablet?

Din iPod kan muligvis ikke vises i iTunes, hvis du bruger et defekt USB-kabel. Prøv at slutte din iPod til en anden computer, der har iTunes installeret ved hjælp af det samme USB-kabel. Hvis iPod igen ikke vises i iTunes, skal du udskifte USB-kablet.

Er det min computer?

En af de mest almindelige grunde til, at din iPod ikke vises i iTunes, er fordi din computer ikke genkender din iPod er tilsluttet.

Fejlfinding af din computer / iPod-forbindelse

Frakobl din iPod fra computeren, og tilslut igen. Hvis din iPod stadig ikke vises i iTunes, skal du frakoble din iPod og genstarte din maskine. Når din computer er genstartet, skal du tilslutte iPod'en igen.

Er det iTunes?

Din iPod kan muligvis ikke vises i iTunes, hvis der er et problem med dit iTunes-program. Hvis der er et problem med iTunes, kan du prøve at opdatere softwaren til den nyeste version. Hvis det ikke løser dit problem, skal du geninstallere iTunes.