Kontroller iOS Settings Status med Siri

Har du nogensinde spekuleret på, om en iOS-indstilling blev slukket eller tændt? Ønsker du ikke at fiske rundt i Indstillinger for iOS for at se, om noget er aktiveret eller deaktiveret? Måske er du væk fra din enhed og vil gerne vide en indstillingsstatus ved hjælp af Hey Siri? Du behøver ikke altid at grave rundt i appen Indstillinger eller have direkte adgang til enheden, fordi Siri i nogle tilfælde kan informere dig om, hvordan en bestemt indstilling er skiftet på din iPhone eller iPad i stedet.


Tricket er at spørge Siri det rette spørgsmål, formuleret i formatet som dette:

  • Er Wi-Fi aktiveret?
  • Er Bluetooth aktiveret?
  • Er VoiceOver aktiveret?
  • Er AirDrop aktiveret?
  • Er ikke forstyrret aktiveret?

Hvis indstillingen er aktiveret eller deaktiveret, vil Siri rapportere status for indstillingen og også vise en skifteknap, som gør det muligt at ændre det, hvis det ønskes. Husk, du kan også bede Siri om at ændre indstillinger for dig, hvilket også kan være lige så nyttigt.

Der er mange indstillinger, du kan spørge om, men nogle sendes enten til internettet eller til en Siri-henvisning snarere end direkte adressering af spørgsmålet. Denne inkonsekvens kan være lidt irriterende, men hvis du vil have meget mere plads end huske, kan du gå om at åbne bestemte indstillinger i iOS med Siri, der fungerer for stort set alle indstillinger på iPhone eller iPad, selv dem, som Siri ikke er i stand til direkte rapportering af skift status for.

Så næste gang du spekulerer på, om en indstilling er aktiveret eller deaktiveret på en bestemt iPhone eller iPad, spørg bare Siri. Det kan bare arbejde. Og hvis det ikke gør det, skal du bare bede Siri om at åbne de indstillinger, du spørger om i stedet.