Sådan repareres firmwaren på min TomTom

TomTom GPS-enheder kan lide af firmwareproblemer, der får skærmtastaturet til at stoppe med at reagere på dit tryk, skærmen fryser, eller enheden finder ikke og viser navigationsinstruktioner. Hvis firmwaren på din TomTom GPS holder op med at fungere korrekt, kan du installere firmware- og softwareopdateringer til enheden via TomTom HOME. Inden du opdaterer firmwaren, skal du nulstille enheden. Nulstilling af enheden kan hjælpe med at løse eventuelle firmwarefejl.

Nulstil TomTom

Trin 1

Sluk for TomTom.

Trin 2

Fjern hukommelseskortet fra din TomTom, hvis det er relevant.

Følg instruktionerne for at nulstille din model af TomTom-enheden. Naviger til TomTom Support for instruktioner til din specifikke model (se Ressourcer). Nogle TomTom-enheder kræver, at du holder en stift i hullet "Nulstil" i bunden af ​​enheden og skub stiften ind, indtil enheden tændes. Andre modeller kræver, at du trykker på "Power" -knappen og holder den nede, indtil enheden genstarter. Når TomTom-enheden genstarter, nulstiller den sig selv. Hvis nulstilling af enheden ikke løser firmwareproblemerne, kan du installere firmwareopdateringer.

Geninstaller TomTom Firmware

Trin 1

Download TomTom HOME (se ressourcer). Følg vejledningen for at installere softwaren på din computer.

Trin 2

Start TomTom HOME.

Trin 3

Tilslut TomTom GPS til computeren ved hjælp af USB-kablet. Tænd for TomTom GPS. Følg vejledningen for at trykke på "Ja" på GPS-skærmen for at forbinde enheden til din computer.

Trin 4

Klik på menuen "Indstillinger" i TomTom HOME, og vælg "Søg efter opdatering", hvis TomTom HOME ikke automatisk søger efter opdateringer.

Klik på knappen "Download" for at installere alle tilgængelige firmwareopdateringer.