Sådan får du kopier af tekstbeskeder på en anden telefon

Elementer, du har brug for

  • Computer med Windows-operativsystem

  • USB-datakabel

  • Mobiltelefon

Når du har brug for sikkerhedskopier af dine tekstbeskeder, kan du overføre dem til en anden telefon. Du kan gøre dette ved at overføre tekstbeskederne til din computer og derefter overføre dem til en anden mobiltelefon. Der er også flere programmer, der kan downloades fra Internettet, der udfører den samme opgave.

Slut din mobiltelefon til computeren ved hjælp af et USB-datakabel. Indsæt cd'en (cd), der følger med mobiltelefonpakken. Computeren registrerer den nyligt tilsluttede mobiltelefon og informerer dig om, at en ny enhed / hardware er tilføjet. Hvis du ikke har cd'en til din mobiltelefon, kan du gå til producentens websted og downloade din mobiltelefons software derfra.

Start mobiltelefonsoftwaren, og klik på fanen "Beskeder". Vælg de beskeder, du vil kopiere, og klik derefter på knappen "Kopier". Højreklik på destinationsmappen på din computer, hvor du foretrækker at gemme de kopierede meddelelser, og vælg derefter "Indsæt".

Fjern USB-datakablet, der er sluttet til din computer, fra den første telefon, og tilslut den anden mobiltelefon. Start mobiltelefonens software, og klik på fanen "Beskeder". Naviger til den mappe, hvor du gemte beskederne tidligere, og vælg derefter den besked, du vil kopiere til den anden mobiltelefon. Ved flere beskeder kan du holde "CTRL" -tasten nede på tastaturet, mens du vælger de beskeder, du vil kopiere. Højreklik på de valgte meddelelser, og vælg "Kopiér". På din mobiltelefonsoftware skal du højreklikke på fanen "Beskeder" eller vindue og derefter vælge "Indsæt".

Hvis du ikke længere har cd'en til din mobiltelefon, og du ikke kan finde den rigtige software på Internettet, skal du kontrollere, om din telefon er i stand til SIM-kort. Hvis det er tilfældet, kan der bruges en SIM-kortlæser. Åbn din telefon Indbakke eller Udbakke, og kopier beskederne til dit SIM-kort. Sluk for din mobiltelefon, tag SIM-kortet ud, og sæt derefter SIM-kortet i din SIM-kortlæser. Sæt SIM-kortlæseren i din computers USB-port. Start SIM-kortlæsers software og kopier beskederne fra SIM-kortet. Du kan derefter overføre disse kopierede meddelelser til en anden telefon.

Videresend beskederne fra din første mobiltelefon til din anden mobiltelefon. Du skal blot åbne tekstbeskederne en efter en og vælge "Videresend" eller "Videresend besked." Indtast mobilnummeret på din anden telefon, og send beskederne.

Tips

Der er flere softwareapplikationer, der giver brugerne mulighed for at gemme sikkerhedskopier af deres tekstbeskeder (Se ressourcer).

Advarsler

Forskellige mobiltelefoner kan have forskellige formater for tekstbeskeder. For at undgå eventuelle fejl skal du sørge for, at den mobiltelefon, du kopierer beskeder fra, og vil overføre beskederne til at have kompatible tekstbeskedformater.