Sådan Jailbreak iPhone, iPad eller iPod touch på iOS 5.1.1 med Absinthe 2.0

Den nyligt udgivne Absinthe 2.0 jailbreak app kan være et af de nemmeste at bruge jailbreaking værktøjer fra tid til anden. Hvis du er interesseret i at udforske jailbreak-verdenen eller køre tredjeparts-tweaks på en iPhone, iPad eller iPod touch, her er hvordan man jailbreak enhver sådan enhed, der kører iOS 5.1.1, ja det inkluderer den nye iPad 3 og iPhone 4S.

Hvis du allerede er jailbroken på iOS 5.1.1, men fast med en tether, skal du bare starte Cydia og søge efter "Rocky Racoon" for at fjerne din eksisterende enhed. Du behøver ikke at køre Absinthe. For alle andre, her er hvordan man jailbreak iOS 5.1.1 untethered:

  1. Slut din iOS-enhed til computeren via USB og lav en hurtig manuel lokal backup ved at højreklikke på enhedsnavnet i iTunes og vælge "Back Up". Du skal bruge dette i den ulige begivenhed, noget går galt.
  2. Download Absinthe 2.0 og start Absinthe-programmet
  3. Klik på Jailbreak knappen og lad Absinthe udføre sin magi, det kan tage et øjeblik eller to
  4. Absinthe vil informere dig, når jailbreaket er færdigt, når det er færdigt, kig efter Cydia-ikonet på iOS-startskærmen
  5. Start Cydia og nyd

Det handler om det. Fordi Absinthe 2 er ubindet, er du fri til at genstarte på ethvert tidspunkt uden at være knyttet til en computer. Hvis du vil fortryde jailbreaken til enhver tid, kan du gendanne fra iTunes backup, du lavede og være tilbage til normal.