Sådan oprettes en baggrund til Poser

Poser er et af de mest populære og alsidige 3D-gengivelses- og animationsprogrammer på forbrugerniveau på markedet. Nyere versioner har arkiveret et niveau af sofistikering, hvor selv nogle fagfolk begynder at bruge programmet. Poser leveres med en bred vifte af modeller, og brugerne kan tilføje mere indhold (som de køber eller downloader gratis) til dets biblioteker. Derudover kan Poser importere andre 3D-indholdsmodeller direkte til en scene. Alt dette gør programmet ret alsidigt, når man bygger scener. En anden nyttig funktion er evnen til at bruge et billede som et foto som baggrund i en scene. Dette kan være nyttigt til at skabe en illusion om, at dine 3D-figurer befinder sig i en reel verdensposition.

Indlæs det billede, du vil bruge som baggrund for din baggrund på din computer. Du kan gøre dette enten ved at overføre billedet fra en digital kilde som et kamera eller en fotocd eller ved at scanne det ind. Hvis du bruger en scanner, skal du sørge for at bruge et udskrevet kvalitetsbillede og at du indstiller scannersoftwaren til kl. mindst 600 DPI.

Vælg den størrelse, som du ønsker, at det endelige billede skal være baseret på projektets proportioner. Åbn derefter billedet i Microsoft Paint for at redigere det, så det passer. For at gøre dette skal du klikke på "Billede" i menuen og vælge "Attributter." I dialogboksen skal du lave højde og bredde, hvad du vil have, og klikke på "OK".

Vælg "File" og klik på "Save". Navngiv filen i dialogboksen, og gem den som en JPEG i høj opløsning.

Åbn Poser. Vælg "File", og åbn en eksisterende scene-fil. Alternativt kan du starte en ny scene.

Vælg "File" og klik på "Import" Background Image. " Gå til dit billede, og åbn det. Hvis det er en ny scene, bliver dialogen spurgt, om du vil justere vinduerne, så de passer til hinanden. Klik på "Ja".

Vælg "Display" og slå "Ground Shadows" fra. Vælg "File" og klik på "Save" for at gemme dit arbejde.